2777
2789

من واسه خودم و بچم بیمه عمر خریدم .

البته تحقیق کردم بیمه ایران وانتخاب کردم .

حداقل مطمئنم تو این اوضاع مملکت چون دولتیه جمع نمیکنه بره 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بیمه پارسیان از همه بهتره من خیلی تحقیق کردم،بله با ۵۰ تومن میشه و هرسال ۱۰ هزار تومن افزایش می ...

50 تومن ماهیانه باید بدیم ؟

اگر بعد چند ماه منصرف بشیم پولی که دادیم از دست میره ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
من واسه خودم و بچم بیمه عمر خریدم . البته تحقیق کردم بیمه ایران وانتخاب کردم . حداقل مطمئنم تو این ...

خب چقدر اولش چقدر پرداخت کرده ؟ماهیانه چقدر ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
50 تومن ماهیانه باید بدیم ؟ اگر بعد چند ماه منصرف بشیم پولی که دادیم از دست میره ؟

والا هر بیمه ای یه قانون خاص خودش رو داره ولی معمولا تا دو سال منصرف شی یه جریمه میخوری و بقیه پولت رو برمیگردونن و بعد از دوسال پولی که دادی رو با سود برمیگردونن

من واسه خودم و بچم بیمه عمر خریدم . البته تحقیق کردم بیمه ایران وانتخاب کردم . حداقل مطمئنم تو این ...

عشقم ببخشید ولی دولتی جمع میکنه بره اما خصوصی میمونه،اگر نظام برچیده شه تمام ارگان های دولتی نابود خواهند شد اما خصوصی ها میمونن تو همین مملکت.

والا هر بیمه ای یه قانون خاص خودش رو داره ولی معمولا تا دو سال منصرف شی یه جریمه میخوری و بقیه پولت ...

عزیزم میشه  بگی چقدر ماهانه باید بدیم ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
عشقم ببخشید ولی دولتی جمع میکنه بره اما خصوصی میمونه،اگر نظام برچیده شه تمام ارگان های دولتی نابود خ ...

چی بگم والا .من که کلا واسه تمام بیمه هایی که میزنم پیش بیمه ایرانه و واقعا ازش راضی بودم تا الان 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین