حداقل مطمئنم تو این اوضاع مملکت چون دولتیه جمع نمیکنه بره
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
50 تومن ماهیانه باید بدیم ؟ اگر بعد چند ماه منصرف بشیم پولی که دادیم از دست میره ؟
والا هر بیمه ای یه قانون خاص خودش رو داره ولی معمولا تا دو سال منصرف شی یه جریمه میخوری و بقیه پولت رو برمیگردونن و بعد از دوسال پولی که دادی رو با سود برمیگردونن
عشقم ببخشید ولی دولتی جمع میکنه بره اما خصوصی میمونه،اگر نظام برچیده شه تمام ارگان های دولتی نابود خ ...
چی بگم والا .من که کلا واسه تمام بیمه هایی که میزنم پیش بیمه ایرانه و واقعا ازش راضی بودم تا الان
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین