2777
2789
عنوان

اموزش رانندگی😭😭😭😭

522 بازدید | 80 پست

یکشنبه امتحان شهری دارم به شوهرم میگم ببرم یکم تمرین کنم میگه تو یاد نمگیری منم نمیبرمت 

اصلا ۲بار بیشتر منو نبرده تمرین اونم ۳هفته پیش بود 

پول گواهی نامه رو هم همشو خودم دادم اگه دوباره بیفتم باید ۴۵تومن بدم 

اولین بار افتادم اینبار برم میشه دومین بار 

حالا من چکار کنم؟خیلی استرس دارم 

اینم بگم که کلاسای اموزشگاه ۱۲جلسه ۲ساعته هس ول من ۱۰جلسه ۱ساعته رفتم گفت دیگه نیاز نیس بیایی الان همه چی بلدی و خیلی خوب هستی ولی شوهرم انتظار داره مثل راننده حرفه ای رانندگی کنم 

اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو صحبت کن ببین افسر کیه چون خودشون میدونن اگه سخت گیر نبود برو امتحان اگه دیدی سخت گیره روزتو عوض کن نگران نباش فقط باید حواستو جمع کنی اونام انتظار ندارن تو حرفه ای باشی همین که قوانین ساده رو بدونی کافیه ! میگه نگه دار دیگه وسط خیابون یهو نزن رو ترمز یا جلوی پل پارک نکن , فقط کافیه با ارامش و حوصله رانندگی کنی

وای باز یادم افتاد...من انقدر رفتم اومدم واسه امتحان اخرشم نشد یه تومن پول دادم به افسرقبولم کرد &n ...

جدی من راضی بودم یه ملیون بدم قبولم کنن ازبس که این امتحان به من استرس واردکرد روزی که قبول شدم اینقدرحالم بدبوده که مجبورشدم برم بیمارستان تاچندروزمریض بودم

برای سلامتی دخترم دعاکنید

خب اشتباکردی اون براخودش گفته چراقبول کردی؟بایدکامل بری کلاساتوخوشت میاد هی بیفتی پول بدی ؟عزیزم شوهرتم حق داره وقتی پول ریختی کلاسشونرفتی چراکمکت کنه؟مربی بفکر وقت خودش بوده قبول نکن مال منم منوگول میزد رفتم عوضش کردم 

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
جدی من راضی بودم یه ملیون بدم قبولم کنن ازبس که این امتحان به من استرس واردکرد روزی که قبول شدم اینق ...

به خدا منم مریض شده بودم از بس استرس گرفته بودم سر امتحان.خدا خیرش بده.حداقل با پول قبولم کرد.الانم خوب رانندگی میکنم.نمیدونم چرا تو امتحان اونطوری میشدم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خب چرا جلسات اموزشگاه رو کامل نرفتی 

چون راننده مرد بود باید یکی همراه باشه شوهرم کار داشت دیگه نتونستیم بریم 

شهر غریبم کسی رو نداشتم که باهام بیاد 

اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم