2777
2789
عنوان

خونه نو😊

314 بازدید | 7 پست

سلام خانوما معمولا رسم و رسومات چجوریه کسی که میره خونه نو باید بقیع رو دعوت کنه برن خونه نویی یا برعکس فامیل و دوستان خودشون خبر میکنن واسه دیدن؟🤔

سلام

مثلا من رفتم خونه نو بعد یکی دو هفته خواهربرادر و خواهرشوهرو برادرشوهرامو کلاااا واسه یه وعده ناهار صدا کردم و ولیمه خونمو دادم و اونام برام کادو اوردن البته اینجا کلا رسمشون اینه

و باختند آنهایی که او را نشناختند. ۱۶۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون کادو بگیرید  ببرید

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
الان یکی از نزدیکای ما رفتن منزل نو ما خودمون زنگ بزنیم واسه دیدنشون برییم یا صبر کنم دعوت کنن گیجم ...

نه حتما نباید که دعوت کنه زنگ بزن بگو مثلا شب یا فردا میام خونتون

نه میخوام ببینم درستش چیه کلا از نظر رسومات

نه اخه ما وقتی بدونیم اطرافیانم میخان کادو بیارن اونروزو دعوت مبکنم وگرنه من قبل ولیمه دادنم هم خواهرام هم جاریام خونمو موقع چیدن اومدن دیدن

نه میخوام ببینم درستش چیه کلا از نظر رسومات

زنگ بزن بگومیخوایم بیایم دیدن  خونتون 😊مثلا فردا وبپرس که کامل جاگیرشدین ازطرز صحبتش متوجه میشین که میگه بیایانه شایدم اگه برنامه خاصی مثل دورهمی گرفتن ایناداشته باشه خودش میگه که بیایاصبرکن تااونموقع

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....