2777
2789
عنوان

بی بی چک

139 بازدید | 8 پست

سلام من امروز موعد پریودم بود ولی نشدم!

بی بی هم زدم منفی بود!

هیچ علائمی برای بارداری که میگن رو بنظر خودم که ندارم جز حالت تحول اول صبح!

باید بازم بصبررررررم؟؟؟

چون بیماری ms دارم و ازینورم امروز نوبت آمپولم هست احتیاط میکنم که بزنم یا نه!

بنظرتون نکنه تنظیمات هورمونیم بخاطر اقدام بارداری بهم خورده و امروز پریود نشدم !؟

شما وقتی شرایطتت اینطوریه اصلا دست دست نکن. شاید چندروز دیگه بفهمی باردار نبودی و الکی آمپولتو به تاهیر انداختی. جات باشم بعدازظهر سریع میرم آزمایش خون میدم. شاید هزینه اضافی حسابش کنی ولی سلامتیت مهمتره

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما وقتی شرایطتت اینطوریه اصلا دست دست نکن. شاید چندروز دیگه بفهمی باردار نبودی و الکی آمپولتو به تا ...

نه جای نگرانی نیست خداروشکر دکترم گفته حتی میتونم آمپولم نزنم!

همینطور برم آزمایشگاه آزاد ازم آزمایش میگیرن؟یاباید حتما دکتر بنویسه؟ مگه هزینه اش چنده که میگید هزینه اضافی😉😊

نه جای نگرانی نیست خداروشکر دکترم گفته حتی میتونم آمپولم نزنم! همینطور برم آزمایشگاه آزاد ازم آزمای ...

هم آزاد آز میگیرن هم با دفترچه. ولی با پول ویزیت که حساب کنید تقریبا هزینه ش یکی میشه. گفتم شاید نخواید هزینه کنید و فقط موقعی که تقریبا مطمئنید برید واسه آزمایش. هزینه ش زیاد نمیشه. زن داداش من تازگیا آزاد رفت ۱۵تومن شد

هم آزاد آز میگیرن هم با دفترچه. ولی با پول ویزیت که حساب کنید تقریبا هزینه ش یکی میشه. گفتم شاید نخو ...

خدا خیرت بده ۱۵تومن که مقابل اینهمه خرج واینجور چیزا چیزی نیست که

دستتون درد نکنه ، آزمایش دیگه دقیق میگه و خیالم راحت میکنه ولی ازینورم میترسم زود برم آزمایش منفی دربیاد😄

خدا خیرت بده ۱۵تومن که مقابل اینهمه خرج واینجور چیزا چیزی نیست که دستتون درد نکنه ، آزمایش دیگه دقی ...

آره والا ولی را بعضیها چیزی هست.وقتی امروز موعدته اگه باردار باشی منفی نمیشه یا مثبت میشه یا مشکوک. مشکوکم که میدونی بتای بالای ۲۰ و زیر ۱۰۰

هم آزاد آز میگیرن هم با دفترچه. ولی با پول ویزیت که حساب کنید تقریبا هزینه ش یکی میشه. گفتم شاید نخو ...

خدا خیرت بده ۱۵تومن که مقابل اینهمه خرج واینجور چیزا چیزی نیست که

دستتون درد نکنه ، آزمایش دیگه دقیق میگه و خیالم راحت میکنه ولی ازینورم میترسم زود برم آزمایش منفی دربیاد😄

خدا خیرت بده ۱۵تومن که مقابل اینهمه خرج واینجور چیزا چیزی نیست که دستتون درد نکنه ، آزمایش دیگه دقی ...

رفتی ازمایش بیا بگو جوابشو

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏