2777
2789
عنوان

جشن طلاق :))))

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 75 پست
اره ولی نمیرن اینکارو کنن چون باید برن دادگاه پول تمبر بدن این حرفا ایناهم اب از دستشون نمیچکه بعدم ...

باانقدر خسیس و ندار چجوری زندگی کردی دختر

انگار تو زن گرفته بودی😂

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باانقدر خسیس و ندار چجوری زندگی کردی دختر انگار تو زن گرفته بودی😂

اره منکه همش فکر میکردم من داماد شدم بقران   

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
فرفرك جان حالا شوهرت فهميده غيابي طلاق گرفتي؟

نه
فک میکنه من هنوز دنبال اونم بیاد طلاقم بده    
هر حرفی بزنه از این ب بعد من میتونم شکایت کنم ازش چون دیگه با من نسبتی نداره

موافقم با حرفت فعلا ک دارم کار میکنم حقوقم زیاد بالا نیس ولی پول اجاره خونه ام و خرد و خوراکم درمیاد ...

یکی از آشناهای ماهم درس خوند از طرف دانشگاه کار بهش دادن مشغول شد ادامه تحصیل داد و از پدر مادرش جدا شد الان ۳۷،۸ رو داره بالای ده ساله تنها زندگی میکنه و مجرده..یه خاستگار توپ و سمج داشت که رد کرد.. ازش پرسیدم چرا گفت عین خر سیگار میکشید نتونستم کنار بیام قبول نکردم..حتی تا این اندازه هم حاضر نشد حرص سیگار بخوره چه مونده اعتیاد و خیانت و.. اوایلش با دوستاش خونه داشت ولی بعدا دید اونا دوست پسر بازی میکنن و داستان دارن بیخیال شد و تک خونه گرفت..کارهاشو هم کارگر میگیره انجام میده.. هر وقتم مرخصی میگیره میاد با فک و فامیل میچرخه مهمونی میره..

اگر هم خونه خوب که داستان درست نکنه مرد خونه نیاره با اخلاق و مهربون باشه پیدا کردی هم خونه شو.. یا دوست قدیمی و..یا دختر سن بالا تو فامیل داشتین که خواست بیاد با تو.. اونجوری خوبه.. ولی همینجوری به هرکسی اعتماد نکنی راه بدی تو زندگیت تنهام هستی نامرد از اب در بیاد..

بعد ازین هر گلی زدی به سر خودت زدی.. باید خوب تلاش کنی که یه زندگی راحت برای روزای بازنشستگیت مهیا کنی..

یکی از آشناهای ماهم درس خوند از طرف دانشگاه کار بهش دادن مشغول شد ادامه تحصیل داد و از پدر مادرش جدا ...

یکی از دوستام 8ساله جدا شده میگه نمیتونم ازدواج کنم همش یاد خیانتای شوهرم میفتم نمیتونم ب کسی اعتماد کنم
حالا اون هست فلن خودمم چیزی بهش نگفتم , گفتم یکم بگذره ببینم اوضاع چطور میشه
دختر خوبیه اهل سیگار قلیون مشروبم نیس
خودمم اخه بدم میاد از این چیزا
ولی دارم فکر میکنم
بیشتر بخاطر همینکه بتونم یه پس انداز برا روزای پیریم داشته باشم میگم یکی دیگه ام بیاد توی خونه ام ک هزینه هام نصفه بشه بتونم پولی جمع کنم

نه فک میکنه من هنوز دنبال اونم بیاد طلاقم بده       هر حرفی بزنه از این ب بعد من می ...

ولش كن اصلا هم نميخواد به گوشش برسوني چند ماه كه بگذره ببينه ازت خبري نيست خودش ميافته دنبال اينكه ببينه چه خبره اونوقت تا فيه خالدونش ميسوزه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ولش كن اصلا هم نميخواد به گوشش برسوني چند ماه كه بگذره ببينه ازت خبري نيست خودش ميافته دنبال اينكه ب ...

دقیقااااا
اخ چقد حال میده   

آزاد شدم خوشحالم ننه ایشالا آزادی قسمت همه😄😄😄 موفق باشی تو ازدواج دوم بیشتر فکر کن

ممنون عزیزم
اره حتما