2777
2789
عنوان

جشن طلاق :))))

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 75 پست
والا تااخر عمر ادم عذاب بکشه که مردم چی میگن هرکاری کنی مردم گ.وه میخورن😡

همینو بگو...
واقعا ادم باید فقط برا خودش زندگی کنه نه هیچکس

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توعقد جداشدم یادش یه مدت اذیتم میکرد بااینکه بدم بود اما بهش فکرمیکنم میگم چه کارخوبی کردم الان ...

خداروشکر
اره ادم  ادم بدو هرچی زودتر باید بندازه دور

آره خدا رو شکر هفت ماه بعد از طلاقم ازدواج کردم زندگیم از قبل خیلی بهتره

خداروشکر
خیلی خوشحال شدم
خوشبخت باشی همیشه

خیلی سخته

چی تنهایی

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
نه عزیزم من 5 ماهه جدا دارم زندگی میکنم از وقتی جدا شدم فهمیدم ب خودم ب جسمم ب روحم ب زندگیم ظلم کرد ...

ادم تو نی نی سایت جرات نمیکنه زیاد حرف بزنه همه میریزن سر آدم

ولی اگر تونستی کار کنی برای خودت زندگی بسازی و بی نیاز بودی.. ازدواج نکن.. همه مردا عین همن.. یکی با خیانت یکی با اعتیاد یکی با رفیق بازی و مشروب یکی با اخلاق بد.. هیچ کدومشون انقدر ارزش ندارن که این عمر کوتاه رو خرجشون کنیم..کاش هیچ زنی دغدغه مال نداشت که اون موقع با تفکر انتخاب میکرد میخواد مردی تو زندگیش باشه یا نه..

من هم جنس گرایی رو دوست ندارم ولی واقعا اگر میشد خانم ها با هم زندگی کنن کار کنن گردش برن و شاد باشن این خیلی بهتر بود و نه از تنهایی دیگه آدم میترسید نه نگران پیری بود.. جای یه مرد یکی از جنس خودت پرستارت میشد..

پرسیدم جواب ندادی!شکایته که مادرشوهرت اینا کردن چیشد

جواب دادم بالا....
چون جدا شدم شکایتشون ب جایی نمیرسه
من دیگه عروس اونا نیستم
دوما رفتم پرسیدم گفتن حاشا کن بگو من نبودم
بعدم بگو من رفتم اونجا اینا منو زدن مجبور شدم جیغ بزنم
بعدم گفتن منم برم شکایت کنم
حالا نشستم ببینم اگه دادخواست اومد منم میرم شکایت میکنم ک اینا منو زدن

ادم تو نی نی سایت جرات نمیکنه زیاد حرف بزنه همه میریزن سر آدم ولی اگر تونستی کار کنی برای خودت زندگ ...

وای اره واقعا چقدر خوب میشد

اصلا مردی وجودنداشت😔

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\
جواب دادم بالا.... چون جدا شدم شکایتشون ب جایی نمیرسه من دیگه عروس اونا نیستم دوما رفتم پرسیدم گفتن ...

فقط تااومد زود برو که حرف توام جلو بیوفته

خداروشکر دیگه برن اززندگیت بیرون فقط همشون

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\
ادم تو نی نی سایت جرات نمیکنه زیاد حرف بزنه همه میریزن سر آدم ولی اگر تونستی کار کنی برای خودت زندگ ...

موافقم با حرفت
فعلا ک دارم کار میکنم حقوقم زیاد بالا نیس ولی پول اجاره خونه ام و خرد و خوراکم درمیاد خداروشکر
اره بابا همشون لنگیه همن اصن حیف ادم ک زندگیشو پای اینا حروم کنه...
زنا باهم خیلی بسازن مهربونن
حالا شاید یه مدت دیگه یه هم خونه ی خانوم پیدا کنم ک تنها نباشم رفیقمم باشه خوش باشیم    

فقط تااومد زود برو که حرف توام جلو بیوفته خداروشکر دیگه برن اززندگیت بیرون فقط همشون

اره
ولی نمیرن اینکارو کنن چون باید برن دادگاه پول تمبر بدن این حرفا
ایناهم اب از دستشون نمیچکه بعدم کلا همینجورین دعوایین باهمه