2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چی میخوای اگ فکر میکنی برات کاری کردن چهارقل و ایت الکرسی هرروز بخون، خودتون اول میرید برای سرکتاب اما از عواقب بعدش بیخبرید، نکنید خواهشا

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

من سرکتاب کردم گفت یه زنه منو طلسم کرده ک همیشه با شوهرم اختلاف داشته باشم گفت ۱۲۰ میگیره که دعای باطل سحر بهم بده .قبول نکردم رفتم تو اینترنت کلی سرچ کردم خودم با دعا های قرانی رفعش کردم الانم با شوهرم خداروشکر خوبم

من سرکتاب کردم گفت یه زنه منو طلسم کرده ک همیشه با شوهرم اختلاف داشته باشم گفت ۱۲۰ میگیره که دعای با ...

خدارو شکر 

اما من دعا نمیخوام فقط میخوام طالعم بفهمم

خدایا شکرت

توروخدا چرا جدیدا همه به ۳نسل قبل برگشتن!

همشون کلاه بردارن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
میخوام ببینم اصلا توی طالع من بچه هست یا نه

یه روز یه زنه میره پیش پیامبر میگه دعا کن پیش خدا بهم بچه بده جبرعیل وحی داد که توی طالعش بچه نیست به زنه گفت زنه هم گفت خدا رحیمه رفت یه باره دیگ اومد گفت برام دعا کن بچه دار شم باز جبرعیل اومد گفت خدا میگه تو طالعش بچه نیست باز زنه گفت خدا رحیمه دفعه سوم میاد باز همین میشه دفعه ی چهارم میاد پیش پیامبر .پیامبر میبینه یه بچه تو بغلشه به خدا میگه خدایا مگه تو نگفتی تو طالعش بچه نیست خدت میگه هر دفعه که گفتم اون منو رحیم خطاب کرد منم بخاطر صبر و امیدش بچه رو توی طالش گذاشتم ...