mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 عنوان خیاطا بیان 69 بازدید | 6 پست شلوار کار شوهرم واسش گشاده چرخ قدیمی دارم ولی بلد نیستم خیاطی ،باید از داخل اندازه بگیرم واسه تنگ کردن یا از بغل پا؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی 1398/03/09 | 07:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاربارانیbbbb عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 7968 مثلا اگه 5 سانت گشاده دونیم سانت از یور دو نیم سانت از طرف دیگه بگیر خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 مثلا اگه 5 سانت گشاده دونیم سانت از یور دو نیم سانت از طرف دیگه بگیر بعد باید خشتک هم تنگ کنم یا بش دست نزنم؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
بهاربارانیbbbb عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 7968 بعد باید خشتک هم تنگ کنم یا بش دست نزنم؟ اگه خشتکش تو دست و پاهه اونم بگیر اگه نه ولش کناخراش که داری تنگ میکنی هی به خط دوخت نزدیک شو که خشتمش بهم نریزه خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
گل_یخ_۱۱ عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 1863 بعد باید خشتک هم تنگ کنم یا بش دست نزنم؟ بده پاش کنه تو تنش نگاه کن اگه فاقش هم خیلی بلنده از داخل پا ازش تنگ کن ولی اگه فاقش اندازه بود بهش دست نزن. اگه از داخل پا گرفتی مثلا سه سانت یا بیشتر بود باید قیچی کنی تا جمع نشه, اگه کمتر خواستی ازش بگیری لازم نیس قیچی کنی همون چرخ کنی کافیه خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 اگه خشتکش تو دست و پاهه اونم بگیر اگه نه ولش کن اخراش که داری تنگ میکنی هی به خط دوخت نزدیک شو که خ ... ممنونم گلم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 بده پاش کنه تو تنش نگاه کن اگه فاقش هم خیلی بلنده از داخل پا ازش تنگ کن ولی اگه فاقش اندازه بود از ب ... مرسی عزیزم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی