2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 17 پست

بچها من ۹ هفته و ۳ روزم . حالم خیلی بده تهوع کشتتم . از هفته ۵ تا اول ۹ بالا میوردم ولی حالا فقط تهوع . هیچ قرصی ام روم اثر نداره توروخدا چیکارکنم بگین 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

عزیزم سعی کن  دفعات غذا خوردن، ات رو زیاد کنی و حجم شون کم. کم کم بخور زیاد شکمت پر نکن . و اینکه موقعی ک حالت تهوع داری دلستر بخور خوبه کم میکنه نون خشک یا بیسکوییت بخور همیشه بالا سرت بیسکویت یا ی خوردنی خشک باشه بخوری سری حالت تهوع خوب میکنه خدا نی نی تو هم حفظش کنه 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
عزیزم سعی کن  دفعات غذا خوردن، ات رو زیاد کنی و حجم شون کم. کم کم بخور زیاد شکمت پر نکن . و این ...

مرسی گلم . برام دعا کن این روزا برن . یکماهه مردم 😔

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم . برام دعا کن این روزا برن . یکماهه مردم 😔

عزیزم چیزی نیس که یه حالت عادی تو همه زن های حامله باید صبر کنی یه ماه دیگه حل حالت  خوب میشه همین که مادر ارزش و جایگاه والایی  داره به نی نی ات فکر کن 

خوشبحالت ک نی نی داری برای منم دعا کن من تو حسرت همین حس ام و راظی شب تا صبح فقط بالا بیارم ولی داشته باشمش😔

عزیزم چیزی نیس که یه حالت عادی تو همه زن های حامله باید صبر کنی یه ماه دیگه حل حالت  خوب میشه ه ...

الهی عزیزم انشالله قسمتت منم بعداز یکسالو خورده ای شدم

الهی عزیزم انشالله قسمتت منم بعداز یکسالو خورده ای شدم

😍 ای جونم دعام کن حتما 

عزیزم طبیعی شد ! چیکار کردی بمن بگو 😥 دارو خاصی کار  خاصی

😍 ای جونم دعام کن حتما  عزیزم طبیعی شد ! چیکار کردی بمن بگو 😥 دارو خاصی کار  خاصی

مشکلت چیه 

عزیزم من مشکل ندارم خداروشکر ولی شوهرم اسپرم هاش مشکل داره و کم تحرکی داره 

چندوقته اقدامی؟ب شوهرت خرنوب و جنسینگ بده

یه سال عزیزم  این خرنوب جنسینگ چیه عرق یا پودر چجوری بدم بش

خودت عکس رنگی اینا رفتی؟ببین یکم گرون هست خب ولی ارزششو داره سعی کن اصل هم گیر بیاری . خرنوب رو میگیری مغزشو درمیاری با جنسینگ آسیاب میکنی صب تا صب با یه قاشق عسل میریزی تو ابجوش بهش میدی میخوره و پوست خرنوب هم میجوشونی شب تا شب میدی میخوره . بعد خواستی بگیری ب اندازه دوماه بگیر براش . دوماه باید بخوره

خودت عکس رنگی اینا رفتی؟ببین یکم گرون هست خب ولی ارزششو داره سعی کن اصل هم گیر بیاری . خرنوب رو میگی ...

اهان مرسی عزیزم 😍 

نه عکس نگرفتم فعلا هی امید دارم میگم صبر کنم ببینم خدا کنه که بشه و دیگه چیزی لازم نباشه 

اهان مرسی عزیزم 😍  نه عکس نگرفتم فعلا هی امید دارم میگم صبر کنم ببینم خدا کنه که بشه و دیگه چ ...

خواهش میکنم . شوهرت آز رفته؟

اره دیگه آز داده مشخص شد که اسپرم هاش کم تحرک متاسفانه 

انشالله نتیجه میگیری . بارداری ۷۰ ۸۰ درصدش ربط ب مرد داره حتما اینایی گفتم بگیر بهش بده . گرمیجات هم بهش بده