2821
2789
عنوان

منطق لطفن

67 بازدید | 3 پست

من حقوقم تقریبن دوبرابر شوهرمه,ولی کارم دایمی نیس ینی قرار بچه دارشدم دیگه نرم,,حسابمون مشترکه خرجمونم مشترکه,سه ساله ازدواج کردیم ادم با درک و قدردانیه ولی من مشکلم اینه ک همه دوستام حسابشون جدا از شوهراشونه و مثلن برا خودشون ماشین خریدن و خرج خودشونو از شوهرشون میگیرن بعضی وقتا میگم نکنه کار من اشتباهه,ما داریم برا خونه پس انداز میکنیم تا جایی هم ک میتونه برام خرج میکنه,پولم بهم میده طفلی در حدی ک از خودش میزنه برام

منطق من میگه خیلی خوبه باهم برای زندگیتون تلاش میکنین 

وضعیت مالی افراد با هم متفاوته 

یه بخشی از مسیولیت روی دوش ایشونه یه بخش هم شما 

اینکه حس میکنین کلاه سرتون رفته  یا توی خانواده همش مرد باید دستش توی جیبیش باشه  به نظرم اشتباهه 

بلکه دو نفر برای بهتر شدن زندگیشون با هم تلاش کنن 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

خوب زندگی مشترک اسمش روشه دیگه یعنی همه چی مشترک بنظر من کار خوبی میکنی وقتی همسرتون انقد قدردانه کارتون نه تنها اشتباه نیس بلکه باعث عمیق تر شدن رابطتون میشه چون همسرتون جواب ایثار و لطف شما رو بفداکاری و مهر خواهد داد 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کار اشتباه اشتباهه حتی اگر همه انجامش بدن 

حالا نه شوهر شما شوهر اوناست

و نه زندگی شما 

هر کسی زندگیش یجوری پیش میره 

و اینکه واقعا قبلا داشتی با این مساله زندگی میکردی و الان داری از خودت سوال میپرسی که آیا کارت درسته یا نه ۲ دلیل داره

اول اینکه احتمالا نسبت به  مرد  خودت یکم بی اعتمادتر شدی با چیزایی اینجا دیدی و چیزایی از جامعه شنیدی

دوس داری یه فن نهایی برای خودت داشته باشی

دوم یا اینکه داری چیزهایی توی ذهنت پرورش میدی که فکر میکنید دوستانتون دارن موفق تر زندگی میکنند چون اکثریت همین کارو انجام میدن و بهشون خوشتر میگذره

توی پرانتز(به مردای اونا به اندازه مرد شما خوش میگذره؟)

ولی نکته منفی *شما دارید عنوان میکنید درآمد من ۲ برابر شوهرمه و وقتی دارید این موضوع رو عنوان میکنید یعنی حس میکنید که اونی که داره ضرر میکنه شمایید

بهترین مدیر مالی خانوما هستن

اگر حساب مالی دست شما باشه و مشترک هم باشه بهترین گزینه ممکن هستش بنظر من

همیشه آخرینها به فنا میدهند 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز