2777
2789
عنوان

ختم امن یجیب

165 بازدید | 16 پست

همه دوستانی که سحرگاه امشب دست به دامان پروردگار ختم امن یجیب را زنجیروار خووندین قبول باشه ان شاءالله...منتظر اعلام برآورده شدن حوائج شما عزیزان دلم هستم...

به روایتی اگر ختم ۱۲۰۰۰ مرتبه آیه شریفه امن یجیب دریک مجلس خوانده شود در همان هفته مراد حاصل گردد و یا اثر استجابت آن را خواهید دید

عه فکر کردم تازه میخواین شروع کنین😔 قبول باشه با دل پاکتون واسه منم دعا کنین به خواسته دلم برسم❤ ...

ای جانم عزیزم..بهت پیشنهاد میدم قبول کن از این به بعد توی ختمای ما شرکت کن عزیزم.ان شاءالله حاجت روا شی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم عزیزم..بهت پیشنهاد میدم قبول کن از این به بعد توی ختمای ما شرکت کن عزیزم.ان شاءالله حاجت روا ...

من میخوام 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
ای جانم عزیزم..بهت پیشنهاد میدم قبول کن از این به بعد توی ختمای ما شرکت کن عزیزم.ان شاءالله حاجت روا ...

عه پس بازم ختم میذارین چقدررر خوب

آره عزیزم حتما میخوام شرکت کنم😍 مرسی گلم همچنین😚❤

🖤

😔😔😔منم فک کردم الان میخاین بذارین ختمو.چقدحیف لطفا منم صداکنین.برامنم دعاکنین خانوما.ممنون

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
😔😔😔منم فک کردم الان میخاین بذارین ختمو.چقدحیف لطفا منم صداکنین.برامنم دعاکنین خانوما.ممنون

بیا عزیزم پیشنهاد و قبول کن و توی لیست ختم که هر موقع گذاشتیم خبرت کنم