2777
2789
عنوان

کمکککککک

66 بازدید | 5 پست

سلام دوستای عزیز ۸ ماهه اقدام ب باری میکنم این ماه سونو دادم فولیکول سمت راست ۲۸ و سمت چپ ۱۸ و ۲۰ بود امپول ازاد سازی هم زدم موعدم ۱۰ خراده ۲ روز دیگ بی بی هم زدم منفی بود ایا احتمال داره بار دار شم علایم پری هم دارم😥

همیشه بمون   بعد موعد  بی بی چک بزن  الان فقط استرس میگیری

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یک سوال فنی دارم: شما که مثلا چند ماه اقدام می کنید، همینطور چندین ماه فولیک اسید هم هرروز میخورید؟؟!! یعنی اگر مثلا اقداممون یک سال طول بکشه مصرف زیادش ضرر نداره؟

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سوال فنی دارم: شما که مثلا چند ماه اقدام می کنید، همینطور چندین ماه فولیک اسید هم هرروز میخورید؟؟ ...

فولیک اسید ضرری برای بدن نداره طبق دستور پزشک استفاده میکنی من  سه ما اوایل اقدام خوردم چن  ناه نخوردم دوباره شرو کردم

فولیک اسید ضرری برای بدن نداره طبق دستور پزشک استفاده میکنی من  سه ما اوایل اقدام خوردم چن  ...

ممنونم عزیزم، ان شالله در بهترین زمان ممکن باردار بشی😘

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌