2821
2789
اکوفری یه دونه کیست میشه که ساده هست و اندازه ش کوچیک باشه خودش از بین میره پلی کیستیک کیستای زیر و ...

آیا باعث ناباروری میشه؟

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نگران نباش اگه خودش هم رفع نشد با یکی دوماه دارو رفع میشه معمولا

من آزمایش دادم تیروئیدم به حداکثر رسیده یهنی نرمالش۴-۶بود مال من۶بود و پرولاکتین بالا داشتم ۷تا از حد نرمالش و این کیست یکساله اقدامم نمیشه اینا باعث میشه اگه درمون شه میشه باردار شد؟

من آزمایش دادم تیروئیدم به حداکثر رسیده یهنی نرمالش۴-۶بود مال من۶بود و پرولاکتین بالا داشتم ۷تا از ح ...

هم تیروئید هم پرولاکتین بالا هردو میتونن باعث بشن باردار نشی.البته تیروئیدت فکر نکنم مشکلی باشه ولی باز ببین دکترت چی میگه.هر دو قابل حل هستن

ایشالا مشکل شما هم حل میشه و خدا یه نی نی سالم و صالح بهت میده

هم تیروئید هم پرولاکتین بالا هردو میتونن باعث بشن باردار نشی.البته تیروئیدت فکر نکنم مشکلی باشه ولی ...

ممنون عزیزم

سلام کیست اکوفری ب قطر 45 میلیمتری سمت راست تخمدانم دارم میخاستم بدونم با قرص دفع میشه یان آیا باعث نازایی میشه درضمن تنبلی تخمدان دارم چکار کنم ازشر اینا راحت بشم خسته شدم دیگه همش تنبلی تخمدان دارم پریود منظم ندارم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز