2777
2789
عنوان

تبلیغاتی

152 بازدید | 14 پست

تاحالافکرکردی ازدست لباس هاوکیف وکفش های قبلیت که دیگه اندازه ت نیست،یاازمدلشون خسته شدی،خلاص بشی؟

دوست داری لباس هاوجینگیل پینگیل جدیدی بگیری ویه مدت هم با اونا تیپ بزنی؟

تو این شرایط نمیتونی یا اصلا دلت نمیخواد که زیاد واسه استایلت هزینه کنی ولی میخوای خوش پوش باشی؟دلت میخواد کلی آدم هم سلیقه با خودت پیدا کنی و خرت و پرتای توی کمد اتاقتون رو باهم جا به جا کنید؟

خب منم دلم میخواد

واسه همین من برنامه ی وینک رو ریختم توی گوشیم و یه کاربری هم درست کردم.هرچیز جدیدی هم که خوش تیپای دیگه بذارن،سریع میبینم.پیشنهاد قیمت میدم،باهاشون چت میکنم،بدون این که کسی شماره تماسم رو داشته باشه...

وینک اینجوری خودش رو تعریف میکنه

"وینک یه اپلیکیشن خرید و فروش لباس و زیورآلات نو و دسته دوم هستش.یعنی اگر مانتو،روسری،شلوار،کیف،کفش،ساعت،عینک خود و یا بقیه ی خانواده توی کمداتون مونده و دیگه بهش نیازی ندارید،فقط کافیه ازش چندتا عکس خوشگل بگیری و توی بیست ثانیه بذاری تو وینک و بعدش هم یه هم سلیقه ات از یه جایی تو ایران میاد و ازت میگیرتش!"

ولی من اینجوری معرفیش میکنم:

وینک دور همی خوشتیپاس...

خوشتیپ جان!جا نمونی 😎

اینم لینکش

امتحان کن،حتما خوشت میاد

وینک یه اپلیکیشن خریدوفروش لباس، کیف و کفش و زیورآلات هست winkapp.ir

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعاً تو اینجور برنامه‌ ها لباس فروش میره؟ یعنی کسی میخره ؟

فرنوش جان من قبلا از ديوار واسه فروش وسايلم استفاده كردم

خوب بود ولي واسه لباس نه ،  مدتيه برنامه وينك و نصب كردم واسه لباس خوبه ، من راضي بودم

يه صفحه تو وينك ايجاد كردم براي فروش 

من تازه دوسه روزه با وينك آشنا شدم اطلاعات زيادي راجع به برنامه وينك ندارم مژي جان ، وينك فضاش چطو ...

نه عزیزم،اصلاهزینه ای نداره وفضایِ خیلی خوبی هم داره که حتمامی پسندی

واقعاً تو اینجور برنامه‌ ها لباس فروش میره؟ یعنی کسی میخره ؟

البته عزیزم،وگرنه این همه استقبال ازاین برنامه هابرای چیه؟خوبیِ وینک اینه که اختصاص به خانوم هاداره وشامل اقلام خاصی میشه