2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

456 بازدید | 18 پست

واحد جفتی ما یه پسر ۷ ساله دارن که خیلی شیطونه ینی از صبح تا شب سر بچه داد میزنن و دعواش میکنن صداشون ک واضح میاد تو خونه ما . یدفعه مهمون اومده بود برای ما کفش بچه مهمونمون پاپیون داشت این اومده بود با قیچی تموم پاپیونا توری و تیکه تیکه کرده بود خلاصه ک خیلی بچه بی ادبی دارن و پدر مادر خودشون بدترن زبون دراز و بی منطق !!!! باورتون میشه ساعت ۲ نصفه شب خانمه جیغ میرنه  و فحش ب خانواده مرده میده ؟؟؟؟میخابن از خاب بیدار مبشن دعوا میکنن ساعت ۲-۳ نصفه شب . الانم ک اومدن خونه فک کنم باز طبق معمول بچه کتک زد خوابوندش بعد شروع کردن ب خندیدن اونم قهقهه و خیلی ببخشیدا الان صدای اه و نالش قشنگ تو خونه ما میاد و منشا اصلی تو حموم ینی بری تو حموم انگار اونجایی خسته شدم از بس نذکر دادم از طرفی من دختر و پسر مجرد و بزرگ تو خونه دارم خیلی وضعیت زشتیه 

جان من است او❤

همین الان برو بزن به درشون که عقلشون برسه

بعد بیا تو خونه

اگرم اومدن دم خونت بگو خواستم شعورتون برسه همسایه ها رو از رابطتتون خبر نکنید 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم یه نامه مینویسم میندازم داخل خونشون وداخلش ذکر میکنم بقیه لازم نیست ودوست ندارن صدای  ر ...

بازم شعورشون نمیرسه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

انگار همسایه مارو شرح دادی فقط اینا بچه ندارن

هرشبم یا مث سگ میپرن به هم یا صدا ناله شون میاد یا مبل جابجا میکنن یا صدا گوشیه بی صاحابشون 5صبح از خواب بیدارمون میکنه

ما نمیتونیم تذکر بدیم میگن 4دیواری اختیاری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری