2789
عنوان

كمكككككك🔒🔒

70 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

من باردارم دكتر برام ي ازمايش خيلي مهم نوشت شنبه اي.هي ب شوهرم ميگم منوببر ميگيره ميخابه ساعت نه صب ميره سركارك ديگ رفتن ب ازمايشگاه بي فايده.بايد ساعت شش و نيم اونجاباشي.

گفتم صب اگ بلند نشي باماشين ميرم گفت عه خوبه بروحتماً.

بنظرتون اگ برم پررو نميشه؟تا اخر بارداري خودم نبايد كارامو كنم،؟؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه ی کارای بیرون که مربوط به خودت و دکتر رفتنو این جور چیزاس رو خودت برو خیلی بهتره مثلا من یکی از آزمایشهام ۴ساعت طول کشید اگه مامانم باهام بود خیلی اذیت میشد واسه همین همرو خودم تنها میرم

همه ی کارای بیرون که مربوط به خودت و دکتر رفتنو این جور چیزاس رو خودت برو خیلی بهتره مثلا من یکی از ...

من تو اين شهر غريب و تنهام

كسيوندارم☹️

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من تو اين شهر غريب و تنهام كسيوندارم☹️

خب عیبی نداره منم که تو شهرم غریب نیستم تنها میرم با این که سنم کمه و راه درمانگاه و بیمارستانی که میرم طولانیه ولی راه اتوبوس خورشو یاد گرفتمو رفتو آمدمو راحت کردم اینجوری مثل قبل التماس شوهرمم نمیکنم