2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من میخوام شروع کنم دیگه روزی ی استکان یا نصف لیوان😁

عرقشو میگین برا چی خوبه

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

اگر به هوای زردی نگرفتن بچه می خورید بهتره لئونید تاثیری نداره اصلا.

اما اگر برای رفع عطش میخواهید میل کنید روزی یک سوم استکان. من البته چندین جا شنیدم که فقط ماه آخر مجازه چون تا حدی کم خونی میاره و احتمال پارگی کیسه آب رو زیاد میکنه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

من قبل بارداری خیلی میخوردم چون برای کبدم خوب بود 

الانم از ماه هشتم تقریبا هرروز میخورم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
عرقشو میگین برا چی خوبه

اره هم زیبایی اثر داره هم اینکه برای زردی بچه خوبه و هم مادر خنکی میخوره خیلی گرما اذیتش نمیکنه چ الان ک‌هوا گرم میشه چ از داخل 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
باید با آب قاطی کنیم فک کنم چون اذیت میکنع

نه چ اذیتی😁من قبلشم میخوردم اذیت نداره ک نصف لیوان ک زیاد نیست

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
استارتر من نمیدونم مصرف کاسنی باید چجوری باشه. میشه بگی من بتام یه روز قبل موعد 86 شده ..کم نیست؟ ...

ماه آخر خورده میشه

برای شما زوده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌