zaitoon مدیر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 عنوان بچه ها😭این چه حشره ایه . نیشش بلندههه | مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 117 پست سلام . در حیاط باز بوده این اومد توشانسم گفت رفت سمت توری پنجره . پنجره رو بستمبین توری و پنجره هست الانولی یه نیش بلند سیاه داره چیکار کنم خدااا من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 1398/03/08 | 17:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینگیس عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 241 شدید از خرمگس میییترسم تا حدی گریم میگیره دختر من جایی رفته بود دستشویی مگس اومده بشینه رو باسنش خودشو تکون داده بود نشینه افتاده بود تو سنگدستشویی کلی ترسیده بود
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 دختر من جایی رفته بود دستشویی مگس اومده بشینه رو باسنش خودشو تکون داده بود نشینه افتاده بود تو سنگد ... اخی عزیزم من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 شدید از خرمگس میییترسم تا حدی گریم میگیره ما خرمگس زیاد داریم واسم عادی شدهولی اینو اولین باره میبینم با این نیششقدرت خدا رو میبینی .واقعا خلقت خدا زیباس بعضی عجیبن ترسناکن یا زیبان الله اکبر من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
زینگیس عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 241 ما خرمگس زیاد داریم واسم عادی شده ولی اینو اولین باره میبینم با این نیشش قدرت خدا رو میبینی .واقع ... منم از خر مگس میترسم
deniz1 عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 ولی من زدمتوگوگل مگس شیره خوار همچین چیزی نیورد ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 از مگس چندشش میشه بشینه بهش جیغ میکشه😆 😂اره مگس بدهانگار زبونشو میکشه به پوست ادم چندشه . من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
زینگیس عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 241 ولی من زدمتوگوگل مگس شیره خوار همچین چیزی نیورد منم زدم نبودمگس تسه تسه بود که این شکلی نبود
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 ولی من زدمتوگوگل مگس شیره خوار همچین چیزی نیورد نمیدونم اون دوستمون گفت عجیبه منکه تاحالا ندیده بودم من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 منم زدم نبود مگس تسه تسه بود که این شکلی نبود نمیدونم والا این چیهولی الان فصل گرده افشانیه اینم فکر کنم تو همین کاراس😂 من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
همسترک عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 2621 دختر من جایی رفته بود دستشویی مگس اومده بشینه رو باسنش خودشو تکون داده بود نشینه افتاده بود تو سنگد ... اخی
زینگیس عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 241 نمیدونم والا این چیه ولی الان فصل گرده افشانیه اینم فکر کنم تو همین کاراس😂 همینجور که پنجره بستس از زیر درز حشره کش بزن زیاد و برو تو اتاق خواب که بوش ازارت نده میمیره
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 همینجور که پنجره بستس از زیر درز حشره کش بزن زیاد و برو تو اتاق خواب که بوش ازارت نده میمیره عزیزم ممنون که راهکار میدی ولی پنجره دوجدارست و هیچ درزی نداره .ولش کردمبنده خدا هر چند دقیقه یکبار عصبانی میشه هی اینور اونور میره ویز ویز میکنه باز میبینه فایده نداره بیخیال میشه.گنا داره ولی هیچکاری ازم ساخته نیست من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا