2777
2789
عنوان

فاطمه 09

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 94 پست
من فک میکنم الکی گفته اخه فامیل از کجا خانواده شوهرشو میشناسن ک هیچی ازشون نگفته

چرا یه سری چیزا رو گفته بود اسم خودش شوهرش اینکه با شوهرش همسایه هستن فامیلشون هی میگفت بگم بابا مامانت چی شد مجبور شدن شوهرت بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی اتفاقاتی که بین خودش و خانواده شوهرش رخ میداد

میومد مو به مو اینجا شرح میداد

شناسایی اینجور ادما تو سایت اصلا سخت نیست

خداکنه زندگیش از اینی که هست بدتر نشه

شخصیت تنها چیزیه که واقعی یا مجازی نداره🙂💚

واااااای خیلی بده که.ا..

خدا بهش رحممممممم کنه.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
اره آفرین خیلی دلم براش سوخت خدا کنه زندگیش و بهم نریزه

خب منم باشم میرم میگم.ادم حرصش میگیره وقتی فامیل ادم خیلی خوب باشه بعد عروسشون بره همه جا بدشونو بگه بقیه هم ناله نفرینشون کنن 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

@فاطمه۰۹ اینو میگید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)