2777
2789
عنوان

فاطمه 09

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 94 پست
تو سایت معزوف شد بنده خدا همه ام ازش تاپیک میزدن شایدم واقعا فامیلش بوده

میشناسمش

دیروز تاپیک زده بود که خانومای اینجا خیلی حسودن😑

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

اون اصلا معلوم بود فوق العاده حساس و لوسه ازونایی که همش حرف در میاره.کوچکترین حرفو بزرگگگ میکرد میومد اینجا میگفت.کوچکترین مسئله رو بزرگ میکرد دعوا راه مینداخت تهشم میگفت به بابام و داداشم گفتم زنگ بزنن تکلیفمو مشخص کنن.من تو تاپیکاش مشکلی از خانواده شوهرش نمیدیدم این زیادی گنده میکرد همه چیو.

مثلا میگفت شوهرم گفته عروسی شااید نگیرم زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم نمیخوای به پسرت چیزی بگییییی؟اونم گفته من کاری ندارم دیگه با هاتون هرکاری میکنین بکنین.خب قشنگ معلومه ازین لحن که زن بیچاره دیگه کلافه شده از دست این دوتا.بعد برگشته بود میگفت مادر شوهرم به جا اینکه بگه پسرم غلط کرده برگشته میگه من دیگه کاری ندارم 😐خب تو ماجرا هارو یه طرفه تعریف میکنی دیگه نمیگی که خودت چیکارا کردی خودت رفتارت چجوریه  خدا میدونه چه بلایی سره اون بیچاره ها اوردی انقدر کلافه شدن 😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.