2821
2789
عنوان

مرتب بودن

226 بازدید | 14 پست

سلام ..دوستان چیکارکنیم مرتب باشیم ؟به خودمون وتغذیمون برسیم....اقتصادی ترزندگی کنیم بریزوبپاشمون کم بشه..راههای خلاقانه وصرفه جویی داشته باشیم تومصرف موادشوینده...پختن غذا....ارایشگاه لباس ..منزل و.......

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نیدونم🙁🙁🙁🙁🙁

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

غذا رو طوری بذار که کم بیاد ولی اضافه نیاد

نون که خشک شد(البته در صورتی که تو یخچال نگهداری میکنی)خوردش کن بکوب باهاش عصرونه ی حسابی درست کن

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

من خودم سعی میکنم صرفه جویی کنم..مثلا توخرج کردن یاموادشوینده. مثلا واسه لباسام ازتاید دستی اونم کم استفاده میکنم اخه ماشینی تاروپود ورنگ لباساروازبین میبره.لامپای خونمون روهم همه روکم مصرف کردم.یاازلباسهای کوچیک شده پسرم که جنسش خوبه دستگیره دوختم.

من خودم سعی میکنم صرفه جویی کنم..مثلا توخرج کردن یاموادشوینده. مثلا واسه لباسام ازتاید دستی اونم کم ...

همش خوبه به جز مورد تاید...ریکا بزن تاید نه...تاید لباسشویی رو داغون و عمرشو کم میکنه

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
غذا رو طوری بذار که کم بیاد ولی اضافه نیاد نون که خشک شد(البته در صورتی که تو یخچال نگهداری میکنی)خ ...

با نون خشک چه عصرونه ای میشه درست کرد ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من سال تا سال لباس نمیخرم ارایشگاهم اصلا نمیرم چون اصلاح که نمیکنم چون جوش میزنم ابروهامم همیشه خودم تمیز میکنم موهامم رنگ نمیکنم چون اسیب میبینه ولی واسه نون خشک خیلی خیلی اضافه میارم هفته ای یه پلاستیک زباله نون خشک دارم خاک تو سرم😭

توروخدااگه میشهباتایپ کردن یادگرفت بمن بگین

یه بار که می‌ری آرایشگاه ببین خانمه ابروی زنا رو چه‌طور اصلاح می‌کنه. من توضیح می‌دم امیدوارم به دردت بخوره.

اول موهای ابرو رو می‌دیم بالا، بعد اضافه ها رو قیچی می‌کنیم. تیغ و موچینم که مشخصه. البته دختر دایی من بالای ابروشو خودش بند می‌ندازه تا سفید شه. من گاهی هیچ کار نمی‌کنم گاهی با تیغ ابرو بالاشو سفید می‌کنم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز