2777
2789
عنوان

مشکل گوشی

67 بازدید | 11 پست

سلام گوشیم سامسونگه یکساله که خریدمش یک ماهه که یکدفعه خاموش میشه مثلا باتریش ۴۰درصد یا بیشتر ولی یک دفعه خاموش میکنه میزنم به شارررژ از صفر شروع می‌کنه به شاررژ شدن بردم تعمیر گفتن مشکل از باتریشه حالا هم باتریش رو عوض کردم باز هم همون مشکل رو داره کسی هست از گوشی سر دربیاره راهنمایی کنه

بعد از یکسال کلمه عبورم رو پیدا کردم 😊😇وقتى زندگيتون رو تو سكوت بسازیددشمناتون نميدونن به چى حمله كنن!

تو حالت safe modeگوشیو روشن کنین،همه برنامه های اضافیو پاک کنین،آنتی ویروس نصب کنین و آپدیت،اگر درست نشد ریستارت کنین به تنظیمات کارخونه،،،ویروسی شده گوشیتون به احتمال زیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حالت safe modeگوشیو روشن کنین،همه برنامه های اضافیو پاک کنین،آنتی ویروس نصب کنین و آپدیت،اگر درست ...

با شریت ویروس کشی کردم برنامه زیادی هم رو گوشیم نیست safe modeکدوم قسمت گوشیه

بعد از یکسال کلمه عبورم رو پیدا کردم 😊😇وقتى زندگيتون رو تو سكوت بسازیددشمناتون نميدونن به چى حمله كنن!
منم همین مشکلو داشتم  گفته بودن برنامه بازار رو از گوشیت حذف کن حذف کردم درست شد

من خیلی وقت پیش بازار و حذف کردم

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=حالت safe mode

فعال کردم حالا یه برنامه هایی روسبز نشون میده یعنی اونا ویروسی ان

2790
2778
2791
2779
2792