2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین😔

150 بازدید | 28 پست

یه مدت فهمیدم شوهرم یواشکی سیگار میشه چن بار بهش گفتم این کارو نکن من دوس ندارم میگه من این کارو نمیکنم به مادرشوهرمم گفتم ولی طرف پسرشو گرفت و گفت پسرمن هیچ وقت این کارو نمیکنه تااین که دیشب دیدم به یکی از دوستاش پیام داده بود وراجع به سیگارکشیدنشون صحبت کرده بودن به نظرتون من چی کارکنم؟ چجوری جلو شوبگیرم که این کارو نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حساس نشو که بدتر نشه 

بنظرم سیگار بکشه و تو بدونی بهتر از اینه که ازت مخفی کنه

اینطوری به مخفی کاری عادت می‌کنه 

خیلی حساس نشو که بدتر نشه  بنظرم سیگار بکشه و تو بدونی بهتر از اینه که ازت مخفی کنه این ...

به من میگه نمیکشم,ولی مخفیانه میکشه اوایل به من میگفت توتوهم زدی من اصلا سیگار نمیکشم

خب چی بهش بگم که خودش سیگارو کنار بذاره؟

این مال الان نیست از قبل میکشیده داداش من الان ۴۵ سالشه از وقتی یادم میاد جلو من میکشید اما جلو خانواده و خانمش اصلا مامانم بهش گیر میداد یواشکی میکشید خانمشم بهش گیر میده شدید واسه قلیون و سیگار جلوش نمیکشه اما تا دلت بخواد خودش و خفه میکنه بیرون 

این مال الان نیست از قبل میکشیده داداش من الان ۴۵ سالشه از وقتی یادم میاد جلو من میکشید اما جلو خانو ...

خب من الان چی کارکنم؟؟ ینی باید بزارم به کارش ادامه بده😔

مردا خیلی بهشون گیر بدی بدتر میکنن سعی کن غیر مستقیم بهش بفهمونی از سیگار بدت میاد مثلا جایی میرین آدم سیگاری دیدی جلوش بگو فلانی چقدر کارش زشته سیگار میکشه و بوش اذیتت میکنه‌. بعضی مردا فقط چون جوگیر مشن سیگار میکشن

تازه عضو شدم باهام مهربون باشید😊😘
مردا خیلی بهشون گیر بدی بدتر میکنن سعی کن غیر مستقیم بهش بفهمونی از سیگار بدت میاد مثلا جایی میرین آ ...

غیرمستقیمم بهش گفتم ولی فایده ای نداره بازم کاره خودشو میکنه

به من میگه نمیکشم,ولی مخفیانه میکشه اوایل به من میگفت توتوهم زدی من اصلا سیگار نمیکشم

بنظر من این مخفی کاری از سیگار کشیدن ضررش برای خانواده بیشتره

آدم بالغه خودش می‌دونه ضرر داره بچه نیست که جلوشو بگیری

شوهر من سیگار میکشه من بهش کار ندارم اصلا همش خودش میگه ضرر داره باید ترک کنم خیلی کم کرده در حد دو سه نخ اما خواهرم به شوهرش خیلی گیر میده یکسره دهنش و بو میکرد لباساش و نگاه میکرد که سیگار نکشه الان سیگار میکشه یواشکی در حد تیم ملی موادم میکشه به دوز بالا هنوزم خواهرم گیر میده دلشم خوشه