2821
2789
عنوان

شغل دبیری

224 بازدید | 14 پست

خ وقته درسمو تموم کردم وتنها ارزوم هم از همون اول شغل دبیری بود نه استخدام میاد نه اموزش برمیداره به نظرتون چی کار کنم میخوام معلم شم یکی از بزرگترین ارزوهامه خیلی میخواااااام ایا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره

تا خدایی هست......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشاالله به آرزوت برسی،برومدارسی حودت توش درس خوندی شای مدیری معلمی پیدابشه واسطه بشه،من خودم مدیرمدرسه دبیرستانم ازم خواست برم برای کارای پرورشی حدودسه سال کمک بودم،به خاطر علاقمرفتم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
استخدام آموزش پرورش هرسال داره میاد خیلی کمبود نیرو دارند ولی بودجه ندارند استخدام کنند

بودجه هم داشته باشن از فرهنگیان بر میدارن اصلا وقت به ما نمیرسه 

تا خدایی هست......
انشاالله به آرزوت برسی،برومدارسی حودت توش درس خوندی شای مدیری معلمی پیدابشه واسطه بشه،من خودم مدیرمد ...

اونم امتحان میکنم

تا خدایی هست......
بودجه هم داشته باشن از فرهنگیان بر میدارن اصلا وقت به ما نمیرسه 

از دانشگاه فرهنگیان منظورته؟

من با اونم حساب کردم گفتم کمبود نیرو دارند

ببین الان پدرو مادر من امسال بازنشسته شدند سالی که اونا استخدام شدند تو همین استان سه هزار نفر استخدام شدند

هر سال از دانشگاه فرهنگیان سرجمع دویست نفر فارغ التخصیل می‌شوند

سه هزار نفر کجا دویست نفر کجا؟

بابای من همیشه میگه آموزش پرورش کمبود نیرو داره شدید ولی بودجه برای استخدامی ندارند

خلاصه عزیزم توکلت ب خدا باشه.انشالله توهم به شغلی که دوست داری می‌رسی

از دانشگاه فرهنگیان منظورته؟ من با اونم حساب کردم گفتم کمبود نیرو دارند ببین الان پدرو مادر من امس ...

انشالاه گلم خیلی میخوام واقعا فکرش منو دیونه کرده

تا خدایی هست......

عزیزم کلاس خصوصی خوبه و اینکه مدارکتو همه مدارس ببر. سعی کن حتی شده با کمترین پول جاهای مختلف درس بدی باعث میشه کم کم رشد و پیشرفت کنی و وقتی سابقه کارت بره بالا و رزومه خوبی داشته باشی حتی میتونی موسسات کنکور تدریس کنی و یا مدارس غیرانتفاعی تاپ که حقوقشون بالاست

ولی صبوری خیلی مهمه. تا جا بیفتی ساعات کارت زیاده و فشار کارت بالاست اما حقوقت واقعا کمه.

حالا بینم چی میشه به امید روزی که منم معلم شم و اینجا داد بزنم به ارزوم رسیدم

تا خدایی هست......
حالا بینم چی میشه به امید روزی که منم معلم شم و اینجا داد بزنم به ارزوم رسیدم

ایشالا عزیزم ولی یادمه منم که دنبال کار میگشتم واسه معلمی همینقدر هیجان داشتم. الان بعد هشت سال واقعا خسته ام.چون واقعا فرسایشی باید کار کرد بخاطر گذران زندگی با تسهیلات کمتر و همینطور انتظارات بالای مدیر و اولیای دانش اموزاو اینکه واقعا باید از جون و دل مایه گذاشت اگه اهل وجدان باشی.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز