2777
2789
عنوان

تجاوز و خیانت

635 بازدید | 19 پست

اغا چ خبره اینجا تا وارد نی نی سایت میشی تایپک خیانت میاد جلو چشمات ...یکی گوشی دوم شوهرشو پیدا کرده یکی فهمیده شوهرش با دختر میچته یکی شوهرش میخاد زن دوم بگیره الانم که بحث تجاوز داغ شده 

اگه کسی واقعا همچین مشکلاتی داره تاپیک زدنش اشکال نداره بالاخره دورهم هستیم و اون بنده خدا هم نیاز به حمایت و درد دل داره 

ولی بعضیا فازشون رو درک نمیکنم که چرا میان تاپیک دروغ میزارن چرا اخــــــــه؟ پربازدید شین چی بهتون میدن؟ امتیاز داره؟

😑 اینایی ک دروغ میگن سرشون بیاد العی 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ذهن همه رو خراب میکنن که پربازدید شن. بیشتر تاپیکها خیانت و تجاوز دروغه چقدر ما ها براشون گریه میکنیم حالا اونور یه روانی نشسته که فقط میخواد پربازدیدشه

لطفا لایک نکنین مرسی💝

یع مشت بیمار روانی هستند اینا که میاند تاپیک دروغ میزنند احتمالا خودشون خائن هستند که ذهنشون انقدر می تونند دروغ بگند

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایا مراقب عزیزانم باش

میشه به منم کمک کنین؟

شوهر من نه سر گوشش میجنبه و نه خیانت کرده ولی یه دختره هست کارمند شوهرمه یکم سر و گوشش میجنبه. و زیادی احساس خودمونی با شوهرم میکنه.چند روز پیش که شب احیا بود اس داد به شوهرم که فردا ساعت کاری 9 هست دیگه شوهرم گفت نه همون 7. اخه اهل احیا رفتن نیستن هیچکدوم از کارمنداش. دختره دوباره اس داد که من میخوام برم احیا دعات کنم پس همون ساعت 9 میام. دقیقا با همین لحن خودمونی و حالت دستوری. شوهرمم گفت ساعت 7 منتظرتونم. شوهرم دید من ناراحت شدم به منشیش گفت که بره به دختره تذکر بده. بازم دید شوهرم من اروم نشدم دیروز خودش به دختره برخورد تندی کرد و گفت اگر سختته نیا سرکار کسی مجبورت نکرده. ولی خب دختره از اون جونوراست. من هم جنسام رو میشناسم. انقدر نخ میده و عشوه میریزه تا اخر طرف رو به خودش جذب کنه. به نظرتون چکار کنم من؟

میشه به منم کمک کنین؟ شوهر من نه سر گوشش میجنبه و نه خیانت کرده ولی یه دختره هست کارمند شوهرمه یکم ...

همسرتون وقتی میبینه دختره مشکل داره میتونه راحت اخراجش کنه و شمارشو هم بلاک کنه 

میشه به منم کمک کنین؟ شوهر من نه سر گوشش میجنبه و نه خیانت کرده ولی یه دختره هست کارمند شوهرمه یکم ...

فقط اخراجججج😑

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
همسرتون وقتی میبینه دختره مشکل داره میتونه راحت اخراجش کنه و شمارشو هم بلاک کنه 

بدبختی اینجاست که بابای دختره از اون کله گنده هاست. بخاطر یه سری مسائل شوهرم نمیتونه اخراجش کنه. یعنی اگر اخراجش کنه برا خود شوهرم بد میشه . مجبوره نگهش دارهدختره هم پشت باباش سنگر گرفته و همش بابام بابام میکنه. شوهرم خیلی بدش میاد از اینکه اسم باباش رو میبره و تا حالا ند بار تاپای اخراجش رفته ولی بعد پشیمون شده. چون عواقب زیادی داره. من الان چند روزه دارم خود خوری میکنم. چیزای دیگه هم از دختره دیدم اخه.نمیدونم چکار کنم. دستم به هیچ جا بند نیست