2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا

126 بازدید | 22 پست

سلام خانومایه عزیز 

وضع مالیم خوب نیست کلی قسط دارم

شوهرمم کارش آزاده دوروز کار هست دوهفته نیست بخدا حیرون شدم

یه دختریک ساله هم دارم

میخوام نمد بخرم و عروسک درست کنم بفروشم ولی هیچ وقت انجامش ندادم ولی خیلی بلد نیستم اگ کسی آموزش بده بهم سریع یاد میگیرم 

ب نظرتون خوبه که برم دنبالش یا اصلا ایده خوبی نیست ب فکر یه چیز دگه باشم؟؟

البته پول کلاس رفتن و این چیزاروهم ندارم فقط از نت میتونم سرچ کنم ویاد بگیرم ب نظرتون شدنیه؟

کاش گذشته وجود نداشت😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نمد خیلی پول ساز نیست 

خیاطی یاد بگیر 

اولش چرخ نخر یکم سختی تحمل کن ببین از پسش بر میای یا نه 

بعد برو قسطی چرخ بخر 

درامدش خیلی بیشتره 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
خیاطی اصلا بلد نیستم نمد ب نظرم آسونه نیست؟

نمد آسونه 

اما طرفدار و خریدارش کمه 

من یک کانال خیاطی عضو هستم 

اموزشش برای افراد مبتدی ۱۵۰ تومن هست 

من یکساله عضوم 

عالیه به نظرم 

همش هم اموزش مدلای جدید میزاره 

مرحله به مرحله با فیلم و عکس توضیح میده 

همراهش یک کانال رفع اشکال هم داره 

بنظرم آرایشگری یاد بگیر یه اصلاح انجام بدی یا اپیلاسیون بدن خیلی خوبه این چیزا زیاد سخت نیستن 

اره اینم خوبه اگر همسرت اجازه میده 

البته چون بچه کوچیک داری فک کنم نتونی بری ارایشگاه 

اما خیاطی رو یواش یواش تو خونه یاد میگیری و کار قبول میکنی 

نمد آسونه  اما طرفدار و خریدارش کمه  من یک کانال خیاطی عضو هستم  اموزشش برای افراد ...

ممنون ولی خیاطی خیلی سخته فک نکنم از پسش بر بیام

کاش گذشته وجود نداشت😢
نمد آسونه  اما طرفدار و خریدارش کمه  من یک کانال خیاطی عضو هستم  اموزشش برای افراد ...

میشه لینک کانالشو بدی 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .