2777
2789
عنوان

چقدر قوی شدم...

215 بازدید | 13 پست

همیشه حرفهای  خانواده شوهرم تاثیر بدی روم می زاشت به جایی رسیده بودم که افسره و بی اعتماد به نفس بودم...همش مقایسم می کردن با بقیه... ایراد می گرفتن...

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرین چیزی که خیلی اذیتم کرد این بود که اینا تو خانوادشون اصلا دختر ندارن و بچه من هم پسره... خیلی ذوق نوه دخترشون رو دارن و یه بار به پسر من گفتن ما دیگه تو رو دوست نداریم اون دختر رو دوست داریم... ولی من

گفتم بچه نعمت خداست و خدا می تونست بهم بچه نده حالا یه بچه سالم دارم... این بزرگترین ظلمه که من بگم چرا پسر دارم دختر ندارم که مثلا شما خوشحال شید... من این ظلم رو به بچم نمی کنم و این ناشکری رو هم نمی کنم

خودشون کپ کردن... از خودم خوشم اومد که جوابشون رو دادم یه حس خوب بهم دست داد... گفتم به شما هم بگم... این حس خوب رو باهاتون تقسیم کنم... حس قدرت در برابر خاله زنک ها....

هرچیزبزرگش کنیدبدترمن 9سال حرص خوردم به قدری که توی جوونی پیرشدم ولی اوناسرحال سرحال هستن منم دیگه فقط واگذارشون کردم به خدا دیگه حرص جوش نمیخورم الانم خداروشکرزندگیم خوبه فکرکن توی 9سال هرهفته دعواداشتیم

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

خواهر شوهر من همش به شوهرم می گفت ، ازدواج کردی شکم در آوردی ، منم بهش می گفتم بس که دست پخت زنش خوبه 😁

حالا خودش ازدواج کرده ، بیچاره شوهره موقع عقدشون لاغر بود الان شکمش از خودش جلوتر راه می ره 😉

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   
هرچیزبزرگش کنیدبدترمن 9سال حرص خوردم به قدری که توی جوونی پیرشدم ولی اوناسرحال سرحال هستن منم دیگه ف ...

درکت می کنم... من از درون خالی بودم ولی بعد که رو خودم کار کردم دیدم که وقتی خدا رو دارم نباید بترسم... من همینم... ناراحتن برن دنبال زندگیشون

خواهر شوهر من همش به شوهرم می گفت ، ازدواج کردی شکم در آوردی ، منم بهش می گفتم بس که دست پخت زنش خوب ...

خب چه چیزایی می خوره مگه؟ بگید منم برای همسرم درست کنم

[QUOTE=91775947]درکت می کنم... من از درون خالی بودم ولی بعد که رو خودم کار کردم دیدم که وقتی خدا رو دارم نباید بترسم.     توچشمام نگاه میکردن میگفتن فلانی میخواستیم بگیریم برای پسرمون منم گفتم خب میگرفتید میدونی الان ازچی خوشحالم که بعداز9سال شوهرم خانواده شوشناخت فکرمیکردمن مقصرم

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
خب چه چیزایی می خوره مگه؟ بگید منم برای همسرم درست کنم

همسر من که همون غذاهایی معمولی ، فقط خوش اشتها شده بود 😉

ولی خواهر شوهرم و همسرش قرص اشتها می خوردن .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند