2777
2789
عنوان

روی بی بی چکم آب ریخت

11441 بازدید | 30 پست

دیروز بی بی زدم هاله صورتی .اضح انداخت الان میخواستم تست کنم سه چهار دقیقه گذشته بود که ادرار ریخته بودم شلنگ از دستم در رفت آب ریخت روشون ولی دوتاشون الان هاله کمرنگ دارن بازم یعنی اشتباهن😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا من نزدیک یه ماه بود الان اقدام کرده بودم یه هو پریود شدم تو پسرمم با پریود باردار شدم الانم پریودم تموم شده گفتم بی بی بخرم شوهرم گفت ول کن الکی منفی نشون میده آدم استرس هم میکشه بهتره بریم فردا آزمایش بدیم 

اره واقعا من نزدیک یه ماه بود الان اقدام کرده بودم یه هو پریود شدم تو پسرمم با پریود باردار شدم الان ...

اره خیلی بده ولی من چهار روز مونده هنوز به موعدم میترسم برم از زوده ولی دیروز هاله داشتن الانم دارن ولی الان اب ریخت روشون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2813592/جلو-مادرشوهرم-ازم-خواستگاری-کردن لطفا زرا تاپیکم ...

زدم جیییگر

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
وی کو تا فردا از نصف شب بیدارم صلح بی بی بزنم اونم اینجوری شد اه چقدر بدشانسم

بد شانسی نیس که عزیز اتفاقه دیگه الان باردارم باشی با این حرصی که میخوری بدتره که!صبح زود برو ازمایش بده.

شُکــر..واسه هرچی که دادی،هر چی ندادی...شُکــر 
انقدر هولم ولی هاله دارن همشون

خب چون درست نمیزنی

بنظرم از اونا بی بی چکایی بگیر که میزارن تو لیوان ادراری،

اینایی که باید قطره ی ادرار بریزی توشون خیلی درست در نمیان

خدایا اصلا ازت توقع نداشتم اصلا