2777
2789

اگه زیاد هم بزنی پف نمیکنه ... با یه چنگال فقط در حدی که مواد کامل هم بخورن هم بزن

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=91762312]جدا بهمشون ميزني سفيده رو جدا زرده و شكر رو جدا تا تقريبا كرمي رنگ شه عزيزم[/QUOTآرد رو هم باید با همزن برقی هم بزنم یا با چنگال ند دقیقه؟تازه عروسم هیچی بلد نیستم والا

موقعی که آرد رو به مخلوط اضافه می‌کنی دیگه باید همزن رو بزاری کنار و با یه چنگال شروع کنی به هم زدن اونم فقط در یک جهت. و نکته مهم این که حتما حتما آرد باید قبل از اضافه شدن سه بار الک بشه

عزیزم باید سفیده رو با هم اینقدر بزنی که مثل خامه سفید و پف دار بشه و از کاسه نریزه. زرده رو هم جدا ...

آرد رو چ زمانی و چطوری اضافه کنم و اینکه حتما باید الک بشه آرد؟

مواد مورد استفاده:

آرد پنج پیمانه

شکر دو نیم پیمانه

شیر دو و نیم پیمانه

روغن یک پیمانه

پودر کاکائو نصف پیمانه(بستگی به نوع کاکائو داره ممکنه بیشتر نیاز بشه تا رنگ کیک کاملا قهوه‌ای بشه)

تخم مرغ ۴عدد

بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق

روش تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ کامل از هم جدا بشه . سفیده تخم مرغ اینقدر هم زده بشه تا کاملا پف کنه و از ظرف نریزه. بعد از آماده شدن داخل یخچال گذاشته بشه. در مرحله بعد زرده ها زده بشه تا کانلا یک دست بشه. بعد شکر اضافه بشه و هم زده بشه تا کاملا حل بشه. در مرحله بعد وانیل اضافه بشه کمی مخلوط بشه. تو این مرحله روغن به مخلوط اضافه بشه و هم زده بشه. بعد از اون شیر اضافه بشه. تو این مرحله پودر کاکائو آروم آروم اضافه بشه و مخلوط بشه . بعد این مخلوط رو میزاریم کنار. آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم و بعد مواد مخلوط شده رو بهش اضافه میکنیم و دورانی هم می‌زنیم. یه کم که مخلوط شد سفیده رو از یخچال بیرون میاریم و به مخلوط اضافه میکنیم تو یه جهت هم می‌زنیم تا کاملا مواد یکدست بشه. بعد مواد رو تو ظرف مورد نظر که روغن زدیم و اردپاشی کردیم میریزیم. بعد تو فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت۴۵تا۶۰ دقیقه میزاریم تا بپزه . تا نیم ساعت اول اصلا درب فر باز نشه.

برای تهیه مواد شکلاتی روی کیک یه بسته خامه صبحانه صورتی و دویست و پنجاه گرم شکلات نیاز داریم که اگه شکلات تخته ای فرمند باشه بهتره. شکلات رو روی بخار کتری ذوب میکنیم وقتی کاملا ذوب شد خامه رو اضافه میکنیم و ظرف رو از روی بخار برمی‌داریم و بهم می‌زنیم تا کاملا یکدست بشه. وقتی که کیک پخته شد و سرد شد با سیخ چوبی سوراخ سوراخش میکنیم و سس شکلات که هنوز داغ هست رو میریزیم روی کیک سرد تا کاملا با شکلات پوشونده بشه. بعد صبر میکنیم تا کاملا سرد بشه

مواد مورد استفاده: آرد پنج پیمانه شکر دو نیم پیمانه شیر دو و نیم پیمانه روغن یک پیمانه پودر کاک ...

البته دمای فر بستگی به مدل فرتون داره با این حال همین حدوده ممکنه نیاز باشه ۱۸۰ تنظیم بشه