2777
2789
بیشتر شبیه خودته یا باباش؟؟   من نی نی م چندوقت دگ بدنیا میاد خیلی دوس دارم زودتر قبافشو ببینم ...

نمیدونم بعضیا میگن من بعضیا میگن باباش...انشاا.. به وقتش میبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیبایی رو اصلا تو زندگیتون ملاک قرار ندید ... بچتون خیلی بانمکه و قطعا زیباهم هست ولی زیبایی اهمیت ن ...

میدونم این چیزارو..ولی ذوق مادریمو نمیشه بروز ندم ک..

میدونم این چیزارو..ولی ذوق مادریمو نمیشه بروز ندم ک..

عخی😃

خداحفظش کنه واست و حفظت کنه واسش😁❤

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!

منم از اینا میخوام. نازه بچت. خدا حفظش کنه. 

بهش شیر میدی دعا کن خدا به منم بده 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون عزیزم نه شیر خشک میدم انشاا..دلت زودی شادشه

فدات شم مهم اینه ک مادری

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
این قضیه هم ک شمابزنی تو ذوق ی نفر نمیفهمم چه اهمیتی برات داره

قصدم این نبود عزیزم منظورم این بود که همه بچه طبق غریضه مادری برا مادراشون شیرین هستن به حد کفایت یعنی این حس انقدر شیرین و قوی که اساسا نظر من نوعی نباید برا شما هیچ ارزشو اهمیتی داشته باشه به نظرم نظر سنجی در مورد زیبایی بچه یه کم ناعادلانس چون معمولا ادما در مورد چیزی سوال می پرسن یا نظر سنجی میکنن که بهش شک دارن میگم به بچت و به حس خودت فارغ از هر نظری ایمان داشته باش شما یه مادر فوق العاده ای که که قرار یه انسان فوق العاده تربیت کنی شرط اونم شادی و اعتماد به نفسی که خودت داری و به بچت میدی و اساسا خوشگلی یا زشتی بچه اهمیتی نباید داشته باشه ببین من خودم حالا به تعریف دیگران چهرم خوبه ولی شوهرم متوسطه هر کی به من میرسه میگه وای طفلی بچه اصلا شانس نداشته هیچی از تو نبرده عین شوهرته 😂منم فقط لبخند میزنم چون چهره تو زمونه درجه اخر الویت در خوشبختی نیست باید دخترم یه انسان قوی و توانمند بار بیاد حالا با هر چهره ای 

ببخشید طولانی شد نمیدونم بازم حرفمو تونستم تفهیم کنم یا نه فقط منظورم بد نبود شاید بد عنوان شد

سلام 

ای جونم چقد گوگولیه حتما براش اسپند دود کن  

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792