2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من الکترواستیل دوقلو دارم،طرح سایده،فوق العاده راضی ام،هم یخچال جا داره هم فریزرش،هومبارم داره،تازه یه خوبی ک داره ابسرد کنش به اب شهری وصله،دیگه نیازی نی دستی ابسردکنو پرکنی،چندسایزم یخساز داره،ینی یخ درشت،ریز وخرد شده داره،ابسردکنشم تو قسمت فریزره ابش بو نمیگیره،اونایی ک ابسردکن تو یخچال معمولی اب بو میگیره،

من در کل راضی ام،

وتسه من سفید چرمی هست،

کلی هم اپشن دیگه داره،مثلا دمای خانه رو نشون میده و خیلی چیزا دیگه،اصلا هم موتورش صدا نمیده،هرکدومشون هیجده ماه گارانتی دارن،

یخچال یه چیزیه ک حالا حالاها نمیخوای عوض کنی،سعی کن از خریدای اضافه ات بزنی بجاش یه یخچال خوب برداری،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
دوقلو بهتره یا ساید

دوقلو موقعِ جاب جایی راحت تره.حالا یا اثاث کشی یا خونه تکونی.فریزرِ دوقلو از ساید بزرگتره.فقط یخ سازش دستیه ک مالِ ساید دستی نیس.

تیکر تولد پسر نازم  
دوقلو موقعِ جاب جایی راحت تره.حالا یا اثاث کشی یا خونه تکونی.فریزرِ دوقلو از ساید بزرگتره.فقط یخ ساز ...

نه واسه من دوقلو دستی نی،وصله ب اب شهری

من دو ساله دارم،

مامانم نزدیک پنج ساله یخچال الکترواستیل داره راضیه،

البته واسه مامانم ازین بالا و پایینیاس،باباش یخچال معمولی پایین فریزر،

تاحالاهم تعمیر نرفته،از گا انتیشم استفاده نکردیم

ممنون عزیزم 

خواهش میکنم،حتما قبل خرید برو تو سایتا اونایی ک قبلا اون کالارو خریدن دربارش نظر دادن،نظراتو بخپنی دست میاد خوبه یانه،من کلا جهیزیمو همینجوری خریدم،قبلش کلی تحقیق میکردم،خداروشکر الان ازهمه وسایلام راضی ام،چون تو این گرونی میخوای این همه پول بدی پس با دقت انتخاب کن که یه چیز خوب بخری بعدا نخواد هی خراب شه اذییتتون کنه