2777
2789
عنوان

فال

74 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

بچه ها من یکی از دوستام به خاطره دلایلی چند روزیه از عشقش جدا شده 

چند روز پیش تو یه کانال بود فال احساسی رو دانلود کرد این فال چند بار تکرار شد ینی عالی که ۳ خرداد گف ۷ خردادم همونو گف

توفال قشنگ حاله دوستمو گفت تا چهار دوعده ی زمانی دیگه برگشت داره 

امشب کانال میکاعیل مقربیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لینک بده 😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

لییییییینک

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...