2777
2789
عنوان

خيلي دل شكستم😕

93 بازدید | 5 پست

نميدونم چرا هميشه كسايي كه زحمت بيشتري تو زندگي ميكشن آخرش آدماي بي اهميتي ميشن، من ٥ ساله كه دارم زندگي ميكنم از زماني كه حقوق شوهرم بوده ٣٥٠ هزار تومن زندگيمو شروع كردم از همه نيازهام گذشتم كلي سختي كشيدم يك بار بابت بي پولي با شوهرم ناراحتي نكردم، با همه نداري ها ، مشكلات كنار اومدم تا الان كه شوهرم تو كارش پيشرفت كردو حقوقش شده ٣ ميليون ، شوهرم خيلي مرد خوبيه بهم بي احترامي يا بي ادبي نميكنه ولي جديدا طور ديگه اي برخورد ميكنه جوري كه احساس ميكنم ازم طلبكاره من هيچ وقت چيزي نخواستم ازش ولي جديدا ميگم بريم فلان چي رو برا خونه بگيريم ميگه ميخواي چيكار هزينه الكي نكن، به فكر آينده باشيم يسري حرفاش منو آزار ميده نميدونم شايدم من حساس شدم😑شايد به خاطر اين باشه كه ازش انتظار ندارم ، اگه حساسيتم الكيه چيكار كنم به نظرتون كه خودم اذيت نشم

عزیزم چون تو سختی بودن اون الان حالت قناعت داره منظوری نداره، تو بگو یه پولی در ماه بده واسه ی خودم ازون خرج کن چیزی که میخوای بخر، حقم داره بترسه مملکت هیچیش معلوم نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چون تو سختی بودن اون الان حالت قناعت داره منظوری نداره، تو بگو یه پولی در ماه بده واسه ی خودم ...

ميدونم آخه من شخصيت آينده نگري ام مثلا يسري ١٠ ميليون پس انداز كرده بودم روحشم خبر نداشت ، يا پارسال ٢٤ تومن بهش دادم براي خريد ماشين واسه كارش واسه اين ازش انتظار ندارم

ميدونم آخه من شخصيت آينده نگري ام مثلا يسري ١٠ ميليون پس انداز كرده بودم روحشم خبر نداشت ، يا پارسال ...

درک میکنم شما چی میگین، بهترین روش واسه اینکه بعدا هم نگن چرا اینو خریدی گرفتن یه مبلغ واسه خرجای خودتونه، بعد باید ریز ریز این عادتو ازشون دور کنید یهو نمیشه