2777
2789
عنوان

با شوهرم سر هدبند سرم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4888 بازدید | 144 پست
منم خیلی از این موارد رو دیدم که خانمه استقلال مالی داشت ازدواج نکرده ولی آخرش پشیمون شدن اونم تو سن ...

دقیقا 

همه چی که پول و امکانات و رفاهه مالی نیست، همه اینارو که خونه پدرمونم داشتیم پس نقشه مردا تو زندگیه ما زنا فراتر از مادیاته 

من با وجوده استقلاله مالی که دارم بازم به همسرم نیاز دارم 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی رابطتون باشوهرتون خوب  شد

سلام عزيزم خوبى 

با هم اشتى كرديم ولى خب زندگيمون سرده كارى بهم نداريم انگار هر كدوممون واسه خودمون زندگى ميكنيم

مشكل از شوهرمه ك تا دو روز از اشتى كردنمون ميگذره سريعا يادش ميره چه قولايى بهم داده

جديدا طلبكار خانوادمم هست منت داره

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
منم گفتم خوب گفتی من فقط امروز زدم گفتم معلوم نیست چند بار زدی من امروز دیدم

عیب نداره کشش نده بروبگو چشم محبت کن نذارجزییات شربزرگ بشه یادت باشه جوخونه بااحترام ومحبت میشه خونه ی خوشبختی

سلام عزيزم خوبى  با هم اشتى كرديم ولى خب زندگيمون سرده كارى بهم نداريم انگار هر كدوممون واسه خ ...

من خیلی دنبال شمابودم ک بدونم چیشد و چرا زندگیتون اینجور شد

منم خونم بندره خوشبختم همشهری

من خیلی دنبال شمابودم ک بدونم چیشد و چرا زندگیتون اینجور شد منم خونم بندره خوشبختم همشهری

بخدا خودمم نميدونم چرا يهو ورق برگشت.....گاهى وقتا ميگم چشم حسد گاهى وقتا ميگم دعا گاهى وقتا ميگم نامردى مردا😞😞

عزيزم خوشبختم كجاى بندرى؟

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
بحق علی دوباره ورق ب سمت خوبش برگرده

ممنونم از دعاى خيرت عزيزم ديگه مطمئنم برنميگرده حتى اگه اونم بخواد ديگه من نميتونم مثل سابق باشم همش ياد حرفاش و توهيناشم ياد بلاهايى ك بخاطر خانوادش سرم اورد

چندشب پيش بهش گفتم هرگز نميبخشمت حلالت نميكنم اون دنيا بايد پاسخگوى خداى خودت و من باشى......

2790
2778
2791
2779
2792