2777
2789
عنوان

دعا کنیم🙏

101 بازدید | 25 پست

سلام 

اسم کاربریمو ببیند 

امشب ویژه دعام کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هر کی از نی نی سایتیا ک تا حالا بهم گفته مخصوص دعاش کردم 

یادتون نرهههههههه 💔💔

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

چشم عزیزم شماهم برای من دعاکن الهامم

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برات قدر و ۵صلوات گفتم امیدوارم خدا ارزوی دلتو همین امشب به طرز معحزه اسایی براورده کنه اگه دوس داشتی برای منم دعاا گن منم خیلی گره تو زندگیم افتاده 😢🙇🙇🙇🙏🙏🙏🙏🙏

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم

لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالهادعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

سپاسگزارم⁦

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
عزیزم برات قدر و ۵صلوات گفتم امیدوارم خدا ارزوی دلتو همین امشب به طرز معحزه اسایی براورده کنه اگه دو ...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

چشممممممممممم 💐💐💐💐

اسم نازت رو هم میگی😉

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سا ...

اون خانوم رو ویژه و همچنین همه 

🙏🙏

اسم نازش رو میگی 

واست دعاکردم گلم ان شالله حاجت روابشی

😘😍😍😘😍😘😍😘😍

دارم اسم همه رو مینویسم شما اسم زیبات چیه تا لحظه دعا میزارم لای قرآن