2777
2789
عنوان

دعا کنیم🙏

101 بازدید | 25 پست

سلام 

اسم کاربریمو ببیند 

امشب ویژه دعام کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هر کی از نی نی سایتیا ک تا حالا بهم گفته مخصوص دعاش کردم 

یادتون نرهههههههه 💔💔

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

چشم عزیزم شماهم برای من دعاکن الهامم

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم برات قدر و ۵صلوات گفتم امیدوارم خدا ارزوی دلتو همین امشب به طرز معحزه اسایی براورده کنه اگه دوس داشتی برای منم دعاا گن منم خیلی گره تو زندگیم افتاده 😢🙇🙇🙇🙏🙏🙏🙏🙏

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم

لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالهادعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

سپاسگزارم⁦

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

عزیزم برات قدر و ۵صلوات گفتم امیدوارم خدا ارزوی دلتو همین امشب به طرز معحزه اسایی براورده کنه اگه دو ...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

چشممممممممممم 💐💐💐💐

اسم نازت رو هم میگی😉

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سا ...

اون خانوم رو ویژه و همچنین همه 

🙏🙏

اسم نازش رو میگی 

واست دعاکردم گلم ان شالله حاجت روابشی

😘😍😍😘😍😘😍😘😍

دارم اسم همه رو مینویسم شما اسم زیبات چیه تا لحظه دعا میزارم لای قرآن