2777
2789
عنوان

درد دور ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 214204 بازدید | 71 پست
سلام خانما خیلیاتون این مشکلو داشتید خوندم گفتم شاید اخرش ب جوابی برسم ک شما خوب شدید منم دلدرد دارم ...

سلام عزیز اون تاپیک زدی ک دل درد داری...مشکلت چی بود...دل دردت خوب شد...چیکار کردی خوب شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز اون تاپیک زدی ک دل درد داری...مشکلت چی بود...دل دردت خوب شد...چیکار کردی خوب شد

سلام دلدرم مال روده هامه عصبین حرص ک میخورم میاد سراغم نافمم رفتم انداختم جاش ولی تاثیر نداشت یه اُفت وزن شدید داشتم الانم وزنم برگشت سر جاش ولی دلدردم زمانی ک حرص میخورم برمیگیرده انقدر مشکلاتم زیاد شده ک دلدردمو پیگیری نمیکنم یجور عادت کردم

فقط مدفوعم خیلی شله هرروز اینجوره ولی حوصله دکتر رفتن رو ندارم خسته شدم از راه دکتروبیمارستان

فقط اینو فهمیدم مال حرصه 

فقط مدفوعم خیلی شله هرروز اینجوره ولی حوصله دکتر رفتن رو ندارم خسته شدم از راه دکتروبیمارستان فقط ا ...

عزیزم یبخشیداا ببخشید.چ رنگیه مدفوعتون

منم ۶کیلو تو ۱ماه وزن کم کردم

دل درد دارم

اشتهام کم شده و اینکه دفع شل و ب رنگ خیلی ببخشید سبز

خیبس میترسم خیلیی.ازمایشاتم سالمه اما دکتر میگه باید کلو بشم

ازغصه دارم دق میکنم ک نکنه التهاب روده گرفته باشم

سلام .من اتفاقی دیدم این تاپیک رو .همسر من همین مشکل داشت .آزمایش داددبرای سلیاک .که گفتن سلیاک داری به گلوتن حساس بود . گندم و جو نباید بخوره .بهتر شد .بعد یک سال آزمایش داد گفتن بهتری .الان شروع کرده نون خوردن .و بازم میگه دور نافم درد می کنه 

من در حد ٣كيلو كم كردم اونم بخاطر زخم معدمه فكر كنم ولى يه دردهاى مبهمى الان دور نافم هى ميادو ميره ...

خوب شدیی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم