ghaziiiiiii مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 عنوان درد دور ناف | مشاهده متن کامل بحث + 214204 بازدید | 71 پست بچه ها كسى تا حالا درد دور ناف داشته برا چى ميتونه باشه هى ول ميكنه باز بعد چندساعت درد ميگيره در ضمن مشكل معده هم دارم ميتونه برا اون باشه؟ 1398/03/07 | 20:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylinkarami عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 2206 من وقتی پا میشم یا دلم کش میاد درد میکنه مشکلیه بعضی وقت ها آروم میشه 🥹😥😢 منم دقییا مشکل شمارو دارم عزیزم شما فهمیدی از چیه؟؟
leilaaaammmmm عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 94 سلام خانما خیلیاتون این مشکلو داشتید خوندم گفتم شاید اخرش ب جوابی برسم ک شما خوب شدید منم دلدرد دارم ... سلام عزیز اون تاپیک زدی ک دل درد داری...مشکلت چی بود...دل دردت خوب شد...چیکار کردی خوب شد
دلارامجونی عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 904 سلام عزیز اون تاپیک زدی ک دل درد داری...مشکلت چی بود...دل دردت خوب شد...چیکار کردی خوب شد سلام دلدرم مال روده هامه عصبین حرص ک میخورم میاد سراغم نافمم رفتم انداختم جاش ولی تاثیر نداشت یه اُفت وزن شدید داشتم الانم وزنم برگشت سر جاش ولی دلدردم زمانی ک حرص میخورم برمیگیرده انقدر مشکلاتم زیاد شده ک دلدردمو پیگیری نمیکنم یجور عادت کردم
دلارامجونی عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 904 سلام عزیز اون تاپیک زدی ک دل درد داری...مشکلت چی بود...دل دردت خوب شد...چیکار کردی خوب شد فقط مدفوعم خیلی شله هرروز اینجوره ولی حوصله دکتر رفتن رو ندارم خسته شدم از راه دکتروبیمارستانفقط اینو فهمیدم مال حرصه
leilaaaammmmm عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 94 فقط مدفوعم خیلی شله هرروز اینجوره ولی حوصله دکتر رفتن رو ندارم خسته شدم از راه دکتروبیمارستان فقط ا ... قرص ارام بخش یا اعصاب مصرف نکردی براش؟
دلارامجونی عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 904 قرص ارام بخش یا اعصاب مصرف نکردی براش؟ یه بچه شیطون دارم نمیتونم قرص بخورم ک باید مراقب اون باشم
monaei1990 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 215 فقط مدفوعم خیلی شله هرروز اینجوره ولی حوصله دکتر رفتن رو ندارم خسته شدم از راه دکتروبیمارستان فقط ا ... عزیزم یبخشیداا ببخشید.چ رنگیه مدفوعتونمنم ۶کیلو تو ۱ماه وزن کم کردمدل درد دارماشتهام کم شده و اینکه دفع شل و ب رنگ خیلی ببخشید سبزخیبس میترسم خیلیی.ازمایشاتم سالمه اما دکتر میگه باید کلو بشمازغصه دارم دق میکنم ک نکنه التهاب روده گرفته باشم
monaei1990 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 215 منم دقییا مشکل شمارو دارم عزیزم شما فهمیدی از چیه؟؟ سلام.شما اوضات چطورهمنم کاهش وزن دارم با دل درد و گاهی شکمم صدا میده
aylinkarami عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 2206 سلام.شما اوضات چطوره منم کاهش وزن دارم با دل درد و گاهی شکمم صدا میده والا واسه من بیشتر فک کنم مشکل از کمرمه چون کار میکنم فقط این درد سراغم میاد بعد ول میکنه
monaei1990 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 215 سلام خانما خیلیاتون این مشکلو داشتید خوندم گفتم شاید اخرش ب جوابی برسم ک شما خوب شدید منم دلدرد دارم ... عزیز حالتون بهتر شد؟متوجه شدید مشکل از چیه؟
کرمکتاب عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 1237 سلام .من اتفاقی دیدم این تاپیک رو .همسر من همین مشکل داشت .آزمایش داددبرای سلیاک .که گفتن سلیاک داری به گلوتن حساس بود . گندم و جو نباید بخوره .بهتر شد .بعد یک سال آزمایش داد گفتن بهتری .الان شروع کرده نون خوردن .و بازم میگه دور نافم درد می کنه
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 5684 من در حد ٣كيلو كم كردم اونم بخاطر زخم معدمه فكر كنم ولى يه دردهاى مبهمى الان دور نافم هى ميادو ميره ... خوب شدیی؟ برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم