2777
2789
عنوان

درد دور ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 214237 بازدید | 71 پست
سلام خب معلومه نافت افتاده. یکی از علائم شایع و مشهودش بی اشتهایی و کاهش وزن هست. حتما برو پیش یک م ...

عزیزم انداختم جا ولی هیچی تغییر نکرد ولی استرسمو ک کم کردم و بی خیال زندگی شدم دردامم کم شد مال روده هاس ک تحریک میشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانما خیلیاتون این مشکلو داشتید خوندم گفتم شاید اخرش ب جوابی برسم ک شما خوب شدید منم دلدرد دارم ...

علت این دردا مشخص شد ؟اجابت مزاجتون چطوره ؟منم دیگه از درد کلافم😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

عزیزم کاش بیایی جواب بدی ...خوب شدی علت این درداتون معلوم شد؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
بله عزیزم مال اعصابم بود و زمانی ک حرص میخورم میاد سراغم  اجابت مزاجم عادی بود و هرروز میرفتم ...

خداروشکر که خوب شدی برام دعا کن مشکل منم جدی نباشه❤️‍🩹🥲

وقتی که سرپا اب میخوری اب جمع میشه دور ناف واسه همین یه وقتایی درد میگیره.. بیماری نیست ... نافت و با روغن گرچک یا نا رگیل چرب کن 3 بار اروم نافت و بکش بالا .. من خیلی اینجوری میشم با همین روش خوبش میکنم ... از مامان جونم یاد گرفتم 💔💔

وقتی که سرپا اب میخوری اب جمع میشه دور ناف واسه همین یه وقتایی درد میگیره.. بیماری نیست ... نافت و ب ...

دقیقاً،،باید سه روز صبح ناشتا داخل نافت چند قطره روغن زیتون یا سیاه دانه بریزی و از وسط ناف به سمت بیرون ماساژ بده تا آبها پخش بشن و از بین برن، مامانم یادم داده اینو و صد در صد جواب میده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
إ منم سونو دادم چيزى نبود اتفاقا منم كاهش وزن دارم نميدونم چيه اصلا 😢

نافتون افتاده .ما ترکا ب اون میگیم افتادن ناف ک ی پیر زن یا پیر مرد سال خوردهای ک بلده میبریم جاش میندازه با فشار دادن شکم

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
وقتی که سرپا اب میخوری اب جمع میشه دور ناف واسه همین یه وقتایی درد میگیره.. بیماری نیست ... نافت و ب ...

اره دقیقا مام بهش میگیم افتادن ناف. وقتی اونجور بشه ادم اون نبض وسط ناف دور ناف میزنه سر جاش نمیزنه

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚