2777
2789
عنوان

ذکر برای کار

149 بازدید | 14 پست

خانم ها شوهرم یه کار پیدا کرده کار خوبیه حالا گفته چند روز دیگه خبرتون میکنم توروخدا بگید چه نذر یا دعا یا ذکری بکنم که واسمون درست بشه خیلی به این کار احتیاج داریم

تو رو خدا بیاید بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعه هرشب بعد از نماز..مادرم میگ از درو دیوار واستون میریزه روزی.....التماس دعا

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
واقعه هرشب بعد از نماز..مادرم میگ از درو دیوار واستون میریزه روزی.....التماس دعا

خیلی خوندم ولی هیچ تاثیر نداشت خیلی امید دارم باز ولی دیگه بریدم از بس رو فشار هستیم واقعا تمرکز ندارم

هیچوقت برای داشتن اون مار اصرار نکن شاید به صلاحشون نباشه.. توکل کن بخدا 

اره واقعا میگم هر چی صلاحه دو کار دیگه بود ولی اونا نشد ینی یه جوری برامون مشخص شد کلاه بردار بودن دیکه اصلا به هیچکس اعتماد نیست

خیلی خوندم ولی هیچ تاثیر نداشت خیلی امید دارم باز ولی دیگه بریدم از بس رو فشار هستیم واقعا تمرکز ندا ...

به خدا اعتماد کن و توکل کن قطعا جواب میده

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
عزیزم ایشالله هر چه زودتر مامان بشی

ممنونم انشالله به دعای شما دم افطار خیلی دعام کنین.

به خدا اعتماد کن و توکل کن قطعا جواب میده

دیشب با دل شکسته و گریه از خدا و امام علی خواستم بعد اتفاقی شوهرم تو دیوار یه کار دید موقعیتش خیلی خوبه شوهرم سابقه کارر رو داره امروز صحبت کرد با صاحب کار گفت خبرت میکنم دیگه الان تو دلم اشوبه میگم خدایا خودت یه جور سهیم بودی تو این کار اگه صلاحه برامون بگیره

برای امام علی نذر کردم اگه درست بشه تو رو خدا دعا کنید برام

انشالا ب مراد دل ت برسی عزیزم...حتما دعا میکنم🌹🌹🌹

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹