2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 69 پست
چرا دعوام میکنی😭خب با چه جراتی برا کسی که هنوز باهاش یک سالم زیر یه سقف زندگی نکردم بچه بیارم؟ گناه ...

خوب دعوات میکنم. تفکراتتو دوست دارم‌ ولی مراقبت کن که باردار نشی وقتی باردار شدی دیگه شدی تموم شده رفته حق کشتن ی انسانو نداری 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر هم دارما عکساشون راببین

اخییییییی😍😍😍😍😍خداحفظشون کنه 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
خوب دعوات میکنم. تفکراتتو دوست دارم‌ ولی مراقبت کن که باردار نشی وقتی باردار شدی دیگه شدی تموم شده ر ...

قبول دارم الان دوره ای نیست نشه مراقبت کرد. انشااله برای هیچکس بارداری ناخواسته اتفاق نیفته

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
قبول دارم الان دوره ای نیست نشه مراقبت کرد. انشااله برای هیچکس بارداری ناخواسته اتفاق نیفته

انشاالله و به همه ی منتظرا زود بچه بده، ببخشید باهات تند حرف زدما من دوساله منتظرم خیلی سخته وقتی کسیم همین حرفایی میزنه حالم بد میشه

اولی دختره ۳سالشه.دومی رو ۱۵ هفته هستم هنوز جنسیت رو نمیدونم

خدا هردوشون حفظ کنه،منم امروز ازمایش دادم بتام ۸۹بود گفت مثبته ولی سه روز دیگم ازمایش گفت بدم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛