2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داشت ولی انقد پرنگ نبود تیره شده

اهاااا مرسی عزیزم 

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
خیلی مبارک باشه ایشاا به سلامتی بغلش کنی عزیزم برای منم دعا کن

مرسی عزیزم حالا باید برم آزمایش ببینم درسته یانه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
درخواست دوستیموقبول کن جمعه خبربده بهم

قبول کردم دیروز بی بیم منفی شد یکم امیدم کمتر شده

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
عزیزم چرا گریه؟

اخه من اگه دوماه بعد عروسیم حامله شم قطعا سقط میکنم. 

شما میخواستی خودت؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
امیدت به خدا باشه برات الان ایت الکرسی میخونم

مرسی عزیزم خدا دخترتو برات نگه داره

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
اخه من اگه دوماه بعد عروسیم حامله شم قطعا سقط میکنم.  شما میخواستی خودت؟

اره عزیزم منو همسرم هردو بچه دوس داریم ۱سالم عقد بودم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
اخه من اگه دوماه بعد عروسیم حامله شم قطعا سقط میکنم.  شما میخواستی خودت؟

😡😡😡😡😡😡😡دیگه هیچچچچچچ وقت این حرفو نزن خدا قهرش میگیره. یک ماه فقط انتظار بکشی قدر بچه رو میدونی.

😡😡😡😡😡😡😡دیگه هیچچچچچچ وقت این حرفو نزن خدا قهرش میگیره. یک ماه فقط انتظار بکشی قدر بچه رو میدو ...

چرا دعوام میکنی😭خب با چه جراتی برا کسی که هنوز باهاش یک سالم زیر یه سقف زندگی نکردم بچه بیارم؟ گناه داره که اون بچه. حالا شوهرم هرچقدم آدم خوبی باشه آدم تا چند وقت تو خونه با طرف زندگی نکنه نمیفهمه اون آدم لیاقت بچه دار شدن داره یا نه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@