2777
2789

اسونه من سیب زمینی سرخ میکنم‌پیازم سرخ میکنم رب زردچوبه میزنم عدسو ابم میریزم

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستوری نداره خواهر 😁 بهش پیاز داغ و ادویه بزن عدسی شما حاضر است

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

پیاز داغ کن رب رو باهش تفت بده بعد ادویه هم تفت بده چون عدست پخته یه لیوان اب بریز جوش که اومد عدس رو اضافه کن زیرش رو کم کن بزار جا بیفته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پیاز و ی تیکه مرغ و تفت بده بعد نمک و رب بزن بعد عدس و اصافه کن بزار کامل جابیفته اخر کارم ی کوچولو ابلیمو بزن 😋😋

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بله میشه

اول دوتا سیب زمینی نگینی درست خورد کن بریز تو آب بپزه بعد عدسو بهش اضافه کن بعدم پیاز داغ به همراه زردچوبه فلفل و رب بریز سرخ کن و قاطی غذا کن بزار شعلش زیاد باشه سیب زمینی لعاب بده نزار آبکی شه نمکشم آخرش بزن با ابلیمو تست کن هی

نور بر تاریکی پیروز است🕊

ما عدسو میریزیم بپزه واسه لعابش سیب زمینی اضافه میکنیم نمک و فلفل   سلیقه ایه بعضی وقتا رشته هم مریزیم  بعد پیاز و باز زردچوبه  سرخ میکنیم  میریزیم روش با آبلیمو سرو میشه  

برا دونفر چندتا لیوان عدس پخته بردارم

بستگی به خواکتون داره نفری سه چهارم لیوان فکر کنممی بسه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برا دونفر چندتا لیوان عدس پخته بردارم

عزیزم بسته به خوراک خودتونه، فکر کنم ۲ لیوان خوب باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...