2777
2789
عنوان

من دگ بریدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 29 پست
خب الان که  فهمیدند دلیلش برای نیامدن خواستگاری چیه ؟

خب میگن چون کارم مشخص نیس درواقع تو فکر اومدن ب خاستگازین اما همش میگ اگ پدرمن بگ نه چ کنیم بهونه الکی 

‏کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگن چون کارم مشخص نیس درواقع تو فکر اومدن ب خاستگازین اما همش میگ اگ پدرمن بگ نه چ کنیم بهونه ال ...

خب بیاد بگذار پدرت بگه نه دلیل پدرتون رو بشنوه .نه اینکه شما در انتظار بگذاره 

خب بیاد بگذار پدرت بگه نه دلیل پدرتون رو بشنوه .نه اینکه شما در انتظار بگذاره 

خب با این وضعیت مشخصه که جوابشون منفی نیست اما بهونه الکی دارن خانوادم خانواده اونام واقعا گیر اوردن خودشونو این وسط من دارم نابود میشم ذره ذره اب میشم 

خب با این وضعیت مشخصه که جوابشون منفی نیست اما بهونه الکی دارن خانوادم خانواده اونام واقعا گیر اوردن ...

خب این اقا به فکر شما هست؟ یا نه گر هست و دوستتون داره که نباید بگذاره شما اینقدر استرس  رو تحمل کنید چون نهایتا اونی که دوستش داره بیمار میشه .(که این اصلا عاقلانه و عاشقانه نیست ) یا داره ادا در میاره و شما براش مهم نیستید

خب با این وضعیت مشخصه که جوابشون منفی نیست اما بهونه الکی دارن خانوادم خانواده اونام واقعا گیر اوردن ...

زیاد حساسیت بخرج نده جلوی خانوادت 

شاید پسره اومد و جواب مثبت بود 

شایدم اصلا نیاد اونوقت میشی تو دست پدر مادرت اسیر 

صبر داشته باش 

خب این اقا به فکر شما هست؟ یا نه گر هست و دوستتون داره که نباید بگذاره شما اینقدر استرس  رو تحم ...

نمیدونم بهش میگم تصمیم درست نمیگیره واقعا دارم روانی میشم

زیاد حساسیت بخرج نده جلوی خانوادت  شاید پسره اومد و جواب مثبت بود  شایدم اصلا نیاد اونوق ...

الانشم اسیرم بدستشون

نمیدونم بهش میگم تصمیم درست نمیگیره واقعا دارم روانی میشم

ببخشید دیر جواب دادم . به هر صورت موندن در این برزخ اصلا خوب نیست باید تکلیف خودتون وزندگیتون رو مشخص کنید 

ببخشید دیر جواب دادم . به هر صورت موندن در این برزخ اصلا خوب نیست باید تکلیف خودتون وزندگیتون رو مشخ ...

پناه برخدا

بنظر من مشکل از طرف اون آقاس که گذاشته تو این وضعیت شما بمونید و کاری نمیکنه حساسیت های مادرتون به جاس با توجه به محیطی که توصیف کردین که زندگی میکنین متأسفانه تو شهر های کوچیک و جایی که همه آدمو بشناسن آبروی یه دختر خیلی مهمه آیندشه

شما بجای اینکه مشکلو از مادرتون بدونید از اون آقا بخواین یا زودتر تکلیفتونو مشخص کنن یا کات کنید که مشخص بشه چند مرده حلاجه اصلا بدرد زندگی مشترک میخوره یا نه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
بنظر من مشکل از طرف اون آقاس که گذاشته تو این وضعیت شما بمونید و کاری نمیکنه حساسیت های مادرتون به ج ...

هوف درسته فعلا تا ماه دگ همه چیز مشخص میشه

ببین من خودم تجربه زندگی تو شهر کوچیکو داشتم و ی همچین شرایطی برای دوستمم اتفاق افتاد اونم مامانش مخالف بود و ...

از دید من مامانت حق داره هم بابت محیط زندگی هم از لحاظ مسولیت مادریش هم واسه حرف این و اون

الان از میشنوی اصلا ب خودت سخت نگیر انقد بهش فکر نکن سعی کن از رابطه مادر دختری لذت ببری و کیفشو کنی

ب اون آقام بگو بیاد خواستگاری و تکلیفتو روشن کنه

بعدش راصی کردنه مامانته ک اونم کلی راه داره

ببین من خودم تجربه زندگی تو شهر کوچیکو داشتم و ی همچین شرایطی برای دوستمم اتفاق افتاد اونم مامانش مخ ...

چ بگم والا مادرم زور بیشتر میگ