2789
عنوان

سوغاتی

215 بازدید | 22 پست

میشه ادم بره سفر زیارتی بعد بجای سوغاتیای جورواجور برای همه فامیلا بجز اعضای درجه یک خونواده خودش و همسرش برای بقیه فقط تسبیح بیاره اخه ادم میره به زیارتش برسه یا همش ذهنش درگیر سوغاتی باشه من اینو به یکی گفتم بهم گفت من رفتم مکه برا همه چیز خوب اوردم راست میگه حالا زشت نیست اگه من جایی رفتم بهش فقط تسبیح بدم

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹

توی ایران فروشگاههایی حتی توی فرودگاه هست که میتونی سوغات اونجا رو بخری به کسی هم نگو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میتونی قبل رفتنت اینجا سوغاتی هارو بخری و آماده کنی فقط برای اعضای خانوادت از اونجا سوغات بیاری 

مامان من رفت کربلا همین کارو کرد فقط برای ماها از کربلا خرید کرد

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

کاش رسم این سوغاتی خریدن از بین بره اخه چیه دوبرابر هزینه سفر میشه پول سوغاتی آدم نمیتونه یه زیارت بره

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
توی ایران فروشگاههایی حتی توی فرودگاه هست که میتونی سوغات اونجا رو بخری به کسی هم نگو

میشه از همون فروشگاه ها فقط تسبیح بخرم

میتونی قبل رفتنت اینجا سوغاتی هارو بخری و آماده کنی فقط برای اعضای خانوادت از اونجا سوغات بیاری  ...

اخه اینجا ارزش پول پایین تره اجناس گرونترن

زیارتتون پیشاپیش قبول هرجور خودتون راحتید همون کار رو انجام بدید

ممنون عزیزم خدا قسمت همه ی نی نی سایتیا کنه اگه دوست دارن

اخه اینجا ارزش پول پایین تره اجناس گرونترن

مگه کربلا نمیخوای بری؟؟؟

مامانم قبل عید رفت همه چی با اینجا قیمتاش یکی بود آ فقط چادر ۱۰_۲۰ تومن ارزون تره

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
میشه از همون فروشگاه ها فقط تسبیح بخرم

ازه میشه فقط منتظر گلابه بقیه باشید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه کربلا نمیخوای بری؟؟؟ مامانم قبل عید رفت همه چی با اینجا قیمتاش یکی بود آ فقط چادر ۱۰_۲۰ تومن ار ...

فعلا معلوم نیست مطمین نیستم میریم یا نه ولی ازبس توفکرش بودم پرسیدم