2777
2789
عنوان

ازمایش تیتر بتا

130 بازدید | 11 پست

دوستان خیلییی اسنرس دارم روز یکشنبه رفتم ازمایش بتا دادم که بفهمم باردارم یا نه ، بتا ۸۴۹ بود اون روز ۵ روز از موعدم کذشته بود دکترم گفت امروز مجدد برم ازمایش تیتر بتا بدم اگر بتا پایین ۱۵۰۰ باشه یعنی بارداریم خارج رحمه خیلییی استرس دارم دقیقا پارسال همین موقع ها باردار شدم سقط شد قلبش تشکیل نشد ، سر همین دیگه طاقت یه بار دیگه ارو ندارم تروخدا دعا کنید برام جوابم نیم ساعت دیگه حاضر میشه

خیالت راحت کم نیست و باردار بارداری

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

نه بابا این چه فکریه خارج رحمی درد وحشتناک داری

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد به دلت راه نده بتا اولیت خوب بوده انشالله اینم خوب میشه فکر های خوب بکن اتفاقای خوبی برات بیوفته

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

مبارکه😍استرس وارد نکن به خودت عه😒عین من خُل بذار نی نی تو ارامش باشه

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

ببخشید اولین کار دکترت رو عوض کن.این حرف مزخرف یعنی چی؟

چقدر منفیه این دکتر.....

یعنی چی بدون هیچ مشکلی و علائمی با یک آزمایش معمولی رفتی پیشش و همچین چیزی بگه و احتمال خارج رحمی بده

....

این ازون دکتراست که همش فکرای منفی و مشکلات مختلف می کنه و یکسره استرس میده به ادم

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

دكترت رو عوض كن

چقدر انرژي منفي بهت داده

اولا اينكه خارج رحمي درد خفن داره

دوما بتات خيلي خوبه 

خبرشو اينجا بده عزيزم ازمايشتو گرفتي

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
دكترت رو عوض كن چقدر انرژي منفي بهت داده اولا اينكه خارج رحمي درد خفن داره دوما بتات خيلي خوبه&nb ...

گرفتم جوابشو خداروشکر بتام رفته بالای ۳۰۰۰ مرسی از دلگرمیاتون 😍