2777
2789
عنوان

بچهام 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
بچه ها از لحاظ آرامش روانی تو خونه امنیت دارن ؟ رابطه شما و شوهرتون خوبه؟ گاهی از ناآرومی اعصاب و ...

از اون حرفا بودا .. بچه که ارامش روانی نداشته باشه پرخاشگری میکنه اسهال نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون حرفا بودا .. بچه که ارامش روانی نداشته باشه پرخاشگری میکنه اسهال نمیشه

عزیز حتما چیزی دیدم یا میدونم که میگم دیگه 😊

البته بیشتر اینکه بیماری ادامه دار میشه با این موضوع مرتبطه

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

بچه‌هاتون  اسهال ویروسی گرفتن پسره منم یه ماه پیش گرفته بود تازه خوب شده 

پسره من با پودر پلانتاژل خوب شد فقط یه روز دادم خوب شد چهار بار در یه روز 

با محلول orsآبه بدنش رو کنترل میکردم هر ۲۰ دقیقه ۲ سی سی میدادم 

حتما پودر پلاتاژل بده با شربت اندوسترون 

اندوسترون حالت تهواعش رو میگه باعث میشه کته ماست بخوره 

پلاتاژلم اسهالش رو در عرض یه روز خوب میکنخ

جفتشون بستری کن چند روز بیمارستان باشن سرم بگیرن. اسهال خیلی بده آب بدن میره. برای اسهال دارو نمیدن ک قط بشه دکترا میگن ویروس باید از بدن خارج بشه. پارسال تابستون پسرم اینطوری شد انقد بردم دکتر ی سرم میزدن خوب میسد میومد خونه دو ساعت بد حالش بد میشد ی هفته تو راه دکتر بودم آب بدنش کلا رفت. آخرش بردم بیمارستان خصوصی 5شب بستری کردن سرم گرفت. بهتر ک شد. دکترش گف یواش یواش بهش موز و کته ماست بده. حتما شما ام بستری کن چند روز بیمارستان بهش برسن ویتامین میریزن تو سرمش نگران نباش. تو خونه نگه ندارش بیمارستان بهتره 

مشکلم اینجاس هیچی نمیخورن با لا میارن

اسهال ویروسی. بچه ها منم تابستون پارسال اینطوری بودن هیچی نمیخورن ب زورم میدادم بالا میاوردن اسهال شون ک شده بود مث آب. پوشک اصن نگه نمی‌داشت سریع پس میداد. دخترم زود بستری کردم تا اسهال شد. زود خوب شد. ولی پسرم اشتباه کردم از اولش بستری نکردم چند شب بمونه. هی بردم آوردم انقد اسهال رفته بود ک رو پاش نمیتونی واسه بلندش میکردم می‌افتاد. بیمارستان 5شب نگه داشتن خداروشکر خوب شد