2777
2789
عنوان

زندگی عجیب دوستم

472 بازدید | 40 پست

دوستم امروز بهم پیام داده بود . خلاصه میگم بهتون که فقط کمک کنین ! 

زمان دانشجوییمون هم اتاق بودیم . دختر خیلی مومن و زیبا و ساده ای بود . تا اینکه براش یه خاستگار تو دانشگاه اومد و خیلی خیلی زود عقد کرد شاید در عرض ده روز یا دو هفته . دوران عقدش همش کتکش میزد و اذیتش میکرد بشدت بد دل بود!  پول نمیداد هر روز توقع داشت بره خونشون و ... 

همه بچه ها بهش گفتن حالا که عقدی جدا بشو اما نشد ! 

بعد از سه سال ازدواج کرد عروسی خیلی خوبی براش گرفت . بعد از یک ماه بار دار شد . همه بهش گفتن شما که انقد مشکل داشتین چرا بچه دار شدی اینقد زود . اما خودش راضی بود . . . از طلاق میترسید مال یه شهر کوچیک بود میگفت بابام هم دیگه قبولم نمیکنه ! 

چند بار دورادور میشنیدم که همسرش مدام بهش خیانت میکنه و با زنای مختلفه ... الان امروز بهم داد که 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هارا چیکار کنم ... شوهرم با همه هست من نه راه پس دارم نه راه پیش . احساس میکنم دارم برای سراب میدوم.  شوهرم مکالمات منو گوش میده حتی پیامام واسه گوشی اون میره !!! فقط واتس اپو دارم واسه درد دل . 

به خواهر خودمم اعتماد ندارم فقط تویی . 

گفت شوهرش همش در حال خیانته اما اینم کنترل میکنه بشدت . خیلی بد دله ! 

میگفت خرجی نمیده دوستم هنوز از پدرش خرجی میگیره !!! 

میگفت هیچ کس منو بعد از طلاق قبول نمیکنه 

یعنی من نمیدونم فکر میکنید نصفه بنویسید جذاب تره؟ فقط دوستان محترم گزارش بزن رو دعوت میکنید

عزیز من طولانی میذاریم میگید طولانیه نمیخونیم. کوتاه مینویسیم اینجوری ..  مرض که ندارم ...