2777
2789
عنوان

بقایای سقط دارم بعد از دوماه

| مشاهده متن کامل بحث + 4398 بازدید | 29 پست

یه گیاهی هست به اسم عروس پنهان گمونم مطمئن نیستم یه چیزی توهمین مایه ها همه ی عطاریا هم ندارن من دوستم از یه عطاری تهران گرفته بود بپرس ببین گیرت میاد اینو بخوری هرجی باشه میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال پیش سقط کردم یه مقدار بقایا هم داشتم 

دارو گیاهی زیاد خوردم 

دو سه باری رفتم سونو هرماه بعد پریودیم کمتر شد بقایا 

بعد دیگه نرفتم ببینم چیزی مونده یا ن 

اتفاقی هم نیفتاد بابا

قدیما زرت و زورت سقط میکردن 

مگه میرفتن کورتاژ بابا

درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است... 

من نگران شدم ، سه شنبه گذشته سقط داشتم البته سه شنبه شب تا چهارشنبه صبح به مدت ۵ساعت طوری خونریزی داشتم که فکر می کردم الان رحمم هم دفع میشه ، هنوزم خونریزی دارم ولی کمتر

حالا نگران شدم نکنه برای منم بقایا بمونه نمی خوام کورتاژ شم ، تو ۳تای قبلی نشدم ، خدایا الانم نشم😢

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

مادر بزرگ من دو سه باری سقط کرده . هیچ مشکلی هم براش پیش نیومده خداروشکرررر

کجا اونوقتا کورتاژ و سونو بود بابا

درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است... 
من نگران شدم ، سه شنبه گذشته سقط داشتم البته سه شنبه شب تا چهارشنبه صبح به مدت ۵ساعت طوری خونریزی دا ...

ووی سه بار سقط

من ک یبار سقط کردم مردما 

البتع درد نداشتم

فقط استرس و نگرانی کشتتم 

شما درد داشتین ؟

ووی سه بار سقط من ک یبار سقط کردم مردما  البتع درد نداشتم فقط استرس و نگرانی کشتتم  شم ...

این چهارمی خواهر 

یعنی اولی زایمان زودرس بود که طبیعی بود ، سه تای بعدی سقط بود

از درد نگم برات😞

اینبار خونریزیم انقدر وحشتناک بود از ترس دردم یادم رفته بود

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
این چهارمی خواهر  یعنی اولی زایمان زودرس بود که طبیعی بود ، سه تای بعدی سقط بود از درد نگم بر ...

من خودم سقط کردم 

نمیخاستم بچه 

الان خیلی پشیمونم

کاش الان بود 

اگر بود ....

این چهارمی خواهر  یعنی اولی زایمان زودرس بود که طبیعی بود ، سه تای بعدی سقط بود از درد نگم بر ...

انشاالله ک ب زودی زود نی نی دار میشین

ممنون عشقم  برای من رو خدا خواست دوستم انشاالله هر وقت دلت خواست خدا دامنت رو سبز کنه عزیزم

مرسی عزیزم ❤❤❤❤❤