2777
2789
عنوان

نذرهای مجربی که بلدید و آداب و سنن نذری تو شهرها و محله هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 33 پست
عزیزم من یه ختم رو دو سه ساله یاد گرفتم و از اون موقع همیشه میگم خدایا من اگه این ذکرو زودتر بلد بود ...

این حرکات حروفشو کاش میزاشتی غلط میخونم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما به چه طریقی نذر نمک میگیری عزیزم؟؟ چون راه های متفاوت داره

شخصا انجام ندادم عزیزم ولی تو اکخانواده و آشناها زیاد دیدم، گویا هر اندازه که بخوای نذر میکنی مثلا هر چند بسته و بعد از اینکه اجابت شد نذرتون ادا میکنی، فکر می‌کنم اینجوریه

دنیام=شوهرم+دخترم  

نذر نمک و تویه بسته های خوشگل میکنیم پخش میکنیم 

یا نون و ماست و سبزی خیلی خوبه 

یا مشکل گشا که نخودوکشمشو شکلاتو ابنباته 

یا نظر وسایل مدرسه (واسه بچه ها وسایل مدرسه میخریم )

و....

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
نذر نمک و تویه بسته های خوشگل میکنیم پخش میکنیم  یا نون و ماست و سبزی خیلی خوبه  یا مشکل ...

نون ماست و سبزیو باهم میدین؟؟

و اینکا مشکل گشا رو بیشتر توضیح میدی عزیزم چطوری باید نذر گرفت؟؟

نون ماست و سبزیو باهم میدین؟؟ و اینکا مشکل گشا رو بیشتر توضیح میدی عزیزم چطوری باید نذر گرفت؟؟

نخود کشمش و شکلات و ابنباتو بسته بندی میکنن تو نراسم روضه پخش میکنن یا کلا توقبرستاناو اینا

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
بانو چند روز باید بگی یا توی یه بار در طول روزه ؟

گلم تا جایی که میدونم اینطوریه 

هر وقت برات گرفتاری پیش اومد یا حاجت داری ۱۳۳ مرتبه به عدد ابجد اسم حضرت عباس علیه السلام بگو

خصوصا شب و روز چهارشنبه چون چهارشنبه متعلق به حضرت عباس علیه السلام است ( به ماه قمری باید حساب کنی که شب چهارشنبه میشه شب سه شنبه ما)

بانو چند روز باید بگی یا توی یه بار در طول روزه ؟

عزیزم هر بار که خواستی انجام بدی 133تا رو پشت هم بدون وقفه بگو. 

روزهای مختلف و دفعات مختلف هم میشه بگی، ولی آنقدر مجربه همون یکبار هم معجزه میکنه.