ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
برای اب شدن شکم اول باید رژیمتو رعایت کنی ، بعد ورزش هوازی اجام بدی نه تمیرینات شکم مثل دراز نشست چون بدتر چربی هارو سقت میکنه یک روز درهفته تمرینات شکم کافیه
بازشما بهتری من چی بگم که باقد ۱۵۸ وزنم ۶۵ شده از این موضوع خیلی ناراحتم ولی از طرفی هم اینقدرتنبل وشکموام هیچ قدمی برنمیدارم بالاتنم بهتر البته پهلو شکم دارم ولی باسن لعنتی خیلی بده مخصوصا چربی موضعی هم داشته باشی ازکی توسرم افتاده برم باشگاه خواب و تغذیه م درست کن اما دریغ از یه ذره اراده وانگیزه 🥺