یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
بیخیال گلم خودتو الکی ناراحت نکن😉اینجا ایرانه و تقکرات مسخره و بچگانه زیاده
دیروز بچمو بردم پارک نمیدونم خاک بود گرد گل بود چی بود رفت تو حلقم سفرم بند نمیومد گناه کبیره و نابخشودنی کردم یکم آب خوردم یه زنو شوهره ازونا که خودشونو پاک و مطهر و مسئول میدونن چنان بد بهم نگا کردن که بچمو ورداشتم زدم بیرون از پارک آخه این درسته ؟؟ الانم اومدم اینجا میبینم باز یه عده نوشتن وای روزه دارا آخ روزه دارا دیگه داغ کردم
خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
نه گلم خودم دست پختمدخوبه عالیه ولی،تزیین حوصلم نمیشه میوه خیلی دوس دارم
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
عه من میخواستم ظهر تخم مرغ بخورم حالا اینارو دیدم تخم مرغ دلم نمیخوادددد😭
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
عه من میخواستم ظهر تخم مرغ بخورم حالا اینارو دیدم تخم مرغ دلم نمیخوادددد😭
😂😂😂😂😂😂
بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …